نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

احتمال ابتلای بهبودیافتگان کرونا به کرونای انگلیسی چقدر است؟

  • کد خبر: ۵۹۳۹۸
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
احتمال ابتلای بهبودیافتگان کرونا به کرونای انگلیسی چقدر است؟
دکتر مردانی، عضو کمیته کشوری ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص ریسک ابتلای بهبود یافتگان کرونا به کرونای انگلیسی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری و عضو کمیته کشوری ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار کرد: در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر فوت ۹۰ درصد از مبتلایان به کرونای انگلیسی منتشر شده است اما طبق بررسی ها، مشاهده شده است که ۹۵ درصد از مبتلایان به کرونای انگلیسی، بهبود پیدا می‌کنند؛ بنابراین مردم نباید به هر اخبار نادرستی در فضای مجازی توجه کنند.

 

او افزود: راه‌های انتقال و پیشگیری از هر گونه کرونا یکسان است اما اکنون برای مقابله با ویروس جهش یافته جدید باید راه‌های پیشگیری با قوت بیشتری نسبت به قبل انجام شود.

 

مردانی ادامه داد: شستشوی مداوم دست، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک از منزل تا منزل، عدم شرکت در تجمع‌ها و پرهیز از سفر‌های غیرضروری، از جمله کار‌هایی است که با انجام دادن آن‌ها به راحتی می‌توان از ابتلا به هر نوع ویروسی جلوگیری کرد.

 

عضو کمیته کشوری ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: متاسفانه مردم کرونا را مثل قبل جدی نمی‌گیرند و فکر می‌کنند بساط کرونا چیده شده است. در چند روز اخیر و در آستانه نوروز، شاهد تجمع بسیار زیاد مردم در مراکز خرید و همچنین تدارک مردم برای سفر‌های نوروزی هستیم و مدام شاهد پیام‌های تبلیغاتی تور‌های سیاحتی کیش و قشم و ترکیه هستیم.

 

مردانی تاکید کرد: اگر یک سال به سفر نروید اتفاقی نمی‌افتد اما به کرونا مبتلا شوید تا مدت‌ها باید درگیر بیمارستان باشید.

 

او تصریح کرد: در نوع اولیه کرونا بچه‌ها کمتر مبتلا می‌شدند و اگر هم مبتلا می‌شدند، بیماری خوش خیم و بدون عارضه‌ای را تجربه می‌کردند اما در نوع انگلیسی، کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال بیشتر درگیر می‌شوند زیرا کودکان و نوجوانان در پیک همه گیری قبلی به کرونا مبتلا نشدند و هم اکنون این ویروس جهش یافته آن‌ها را درگیر می‌کند.  

 

عضو کمیته کشوری ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: نکته حائز اهمیت این است که افرادی که یک بار کرونا گرفته اند دیگر به کرونای انگلیسی مبتلا نخواهند شد. در حال حاضر بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از جمعیت کشور ما کرونا گرفته اند و این می‌تواند نکته امیدبخشی باشد.

 

مردانی تصریح کرد: افرادی که تا کنون مبتلا نشده اند باید بیشتر از سایرین مراقب باشند زیرا این ویروس جهش یافته با کسی شوخی ندارد و به سرعت افرادی که تاکنون مبتلا نشده اند را درگیر خواهد کرد.  

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->