نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سیدحسین در ترکیب استقلال | شماره یک، ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

پاکدل: هنوز در شوک لغو مسابقات هستیم/شانس مدال و جهانی شدن بودیم

  • کد خبر: ۵۹۵۲۹
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷
پاکدل: هنوز در شوک لغو مسابقات هستیم/شانس مدال و جهانی شدن بودیم
رئیس فدراسیون هندبال گفت:هنوز در شوک لغو مسابقات هستیم.

 

گروه ورزش/ شهرآرا نیوز، علیرضا پاکدل در خصوص لغو مسابقات جوانان و نوجوانان آسیا و انتخابی جهانی، عنوان کرد: ظاهرا از کنفدراسیون هندبال آسیا نامه‌ای ارسال شده که مسابقات لغو شده است. اگر مسابقات جهانی هم لغو شده باشد قهرمانی آسیا هم برگرار نخواهد شد.

وی افزود: این اتفاق خیلی به ضرر ما شد چرا که ۱۲ مرحله اردو داشتیم، یکی از تیم‌های آماده جوانان چند وقت اخیر بودیم، ۱۲ ،۱۳ بازی تدارکاتی برگزار کرده بودیم. الان هم تیم در یزد در تورنمنت بین‌المللی حضور دارد.

رئیس فدراسیون هندبال یادآور شد: وقتی سیدبندی اعلام شد، ژاپن و چین تایپه حضور نداشتند، بنابراین ما هم شانس مدال و هم جهانی شدن بودیم، خیلی زود تمرینات را شروع کردیم هر چند کرونا کمی وقفه انداخت اما اردوها پیگیری شد. اردوها فشرده و لیگ برگزار شد و من واقعا از این موضوع ناراحتم. یکی از دلایلی که لیگ را زود تمام کردیم به خاطر تیم جوانان بود. رویداد بزرگی را از دست دادیم.

پاکدل با اشاره به لغو مسابقات نوجوانان، یادآور شد: برای نوجوانان هم ۱۴ اردو برگزار کردیم. هنوز در شوک این قضیه هستیم اما شرایط باعث شد تا فدراسیون جهانی تصمیم به لغو مسابقات بگیرد. آنهایی که سر لغو میزبانی ایران شیطنت کردند و فدراسیون را زدند، امروز باید به خودشان بیایند و به هوش باشند. اگر ما میزبان هم بودیم امروز لغو می‌شد. اگر میزبان بودیم باز هم مسابقات لغو می‌شد. در صورت میزبانی و لغو آن ضرر زیادی را متحمل می شدیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->