نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خنثی شدن عملیات تروریستی در غرب کشور

  • کد خبر: ۵۹۷۶۳
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۴
خنثی شدن عملیات تروریستی در غرب کشور
روابط عمومی وزارت اطلاعات از خنثی‌شدن یک عملیات تروریستی در غرب کشور و به هلاکت رسیدن اعضای تیم تروریستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرد که یک عملیات تروریستی در منطقه جنوب آذربایجان‌غربی با همراهی اداره کل اطلاعات استان و قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) خنثی شد.

در این اطلاعیه آمده است: با همکاری اداره اطلاعات آذربایجان غربی و قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) خنثی شدن اقدام یک تیم تروریستی که به دنبال ترور بود تحت رصد قرار گرفت و افراد این تیم تروریستی ۲ نفره مسلح وابسته به گروه تروریستی مستقر در شمال عراق در درگیری مسلحانه به هلاکت رسیدند.

 در ادامه این بیانیه تاکید شده است: این تروریست‌ها که قصد انجام عملیات تروریستی در پیرانشهر را داشتند، بعد از ظهر روز گذشته به هلاکت رسیدند که از آنها ۲ قبضه اسلحه کلاشینکف و نارنجک جنگی و مهمات به دست آمده است.

آذربایجان غربی ۶۷ کیلومتر مرز دارد که از این میزان، حدود ۲۵۰ کیلومتر با شمال عراق است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->