وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا ۱۳ اسفند | حمایت دولت، اعتماد مردم را باز می‌گرداند؟

  • کد خبر: ۶۰۳۳۰
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۳
پیش‌بینی بورس فردا ۱۳ اسفند | حمایت دولت، اعتماد مردم را باز می‌گرداند؟
امروز ۱۲ اسفند شاخص بازار روند صعودی داشت. اما با این وجود بسیاری از سهم‌ها در صف فروش قفل بودند. بعضی از کارشناسان، متعادل شدن بازار را در گروی حمایت دولت می‌دانند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان بازار سرمایه بر این عقیده هستند که با وجود اینکه امروز ۱۲ اسفند شاخص بازار روند صعودی داشت اما بسیاری از سهم‌ها با صف‌ فروش همراه بودند.

سعید ابراهیمی، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و کم بودن تزریق ۹ هزار میلیارد تومان نقدینگی برای بازار موجود، توضیح داد: با توجه به شرایط بازار و نیاز شدیدی که به پول دارد، این حجم از این نقدینگی برای این بازار کافی نیست و حتی اگر تزریق این پول، بر بازار تاثیر مثبتی هم داشته باشد، تاثیر آن کوتاه‌مدت است.

این کارشناس ادامه داد: این الزام به فعالیت صندوق‌ها باعث به وجود آمدن یک دور باطل می‌شود؛ زیرا پول مردم به دلیل ریسک‌پذیری کمتر به سمت صندوق‌ها می‌رود. با این وجود صندوق‌ها ملزم به ورود پول به سهام‌ بازار هستند و در حال حاضر این حرکت موجب افزایش ریسک فعالیت صندوق‌ها می‌شود و این ریسک‌پذیری به سرمایه مردم منتقل می‌شود. احتمال دارد این موضوع باعث خروج سرمایه سهامداران از صندوق‌ها شود.

ابراهیمی با اشاره به فروش اوراق دولت در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر بازار به نقدینگی نیاز دارد و میزان نقدینگی که از سوی صندوق‌ها وارد بازار می‌شود در کوتاه‌مدت تاثیرگذار است. اگر دولت فروش اوراق را ادامه دهد نیاز بازار به نقدینگی افزایش پیدا می‌کند و این روندی که دولت در پیش گرفته است اصلا به صلاح بازار نیست و باید فروش را به تاخیر بیندازد.

او با اشاره به اینکه بازیگر اصلی بازار اعتماد مردم را از بین برده است تصریح کرد: بازیگران بزرگ باید وارد بازار شوند و از بازار حمایت کنند. اگر دولت از بازار حمایت کند ممکن است اعتماد به بازار برگردد و پول‌های راکد وارد بازار شود. نتیجه این عمل کاهش ریسک موجود در فضای بازار می‌شود و روند بازار را متعادل می‌کند.

کارشناسان معتقدند بازار امروز با یک واکنش نسبتا هیجانی همراه بود و با وجود صعود شاخص، بسیاری از سهم‌ها در صف فروش قفل بودند. تاثیر فروش اوراق دولت در بازار در روزهای آینده مشخص می‌شود.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->