تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و دلار (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) برقراری ۲ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ اقدام نمادین وزیر نیرو برای نصب پنل خورشیدی +فیلم واریز مرحله دوم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۹ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه یافت (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳.۵ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ تیر ۱۴۰۴) | تارا اتوماتیک کمتر از ۱.۲ میلیارد تومان شرایط فروش ۵ محصول کرمان‌موتور اعلام شد (تیر ۱۴۰۴) تدوین بسته ویژه حمایت از صنایع در ۵ بخش نیاز ۷۲ هزار مگاواتی مصرف کنونی شبکه برق کشور مصوبه واردات خودرو‌های لوکس با تعرفه ۱۹۰ درصد ابلاغ شد قیمت نهایی محصولات سایپا اعلام شد + جدول (۹ تیرماه ۱۴۰۴) مردم در صف انتظار وام بانکی، تسهیلات در انتظار بودجه سرخ‌پوشی بورس برای سومین روز متوالی | شاخص در سه روز اخیر ۷ درصد ریزش کرد (۹ تیر ۱۴۰۴) بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغوشده به‌تدریج در حال انجام است قیمت جهانی نفت در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش چشمگیر قیمت طلای جهانی وزیر نیرو: کسری سوخت نیروگاه‌های برق در سال گذشته بر اثر اقدامات رژیم صهیونیستی بود قیمت دلار جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | دلار سقوط کرد خبری جدید از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ تیر ۱۴۰۴) | جهش دلار به کانال ۸۹ هزار تومان قیمت طلا در مشهد در مدار رشد (۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ اعلام شد از بازار خودرو چه خبر؟ | جنگ ۱۲ روزه رکود بازار خودرو را عمیق‌تر کرد دلیل ریزش بورس پس از آتش بس چه بود؟ شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیل آتشی به بازار مشهد آمد
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا ۱۳ اسفند | حمایت دولت، اعتماد مردم را باز می‌گرداند؟

  • کد خبر: ۶۰۳۳۰
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۳
پیش‌بینی بورس فردا ۱۳ اسفند | حمایت دولت، اعتماد مردم را باز می‌گرداند؟
امروز ۱۲ اسفند شاخص بازار روند صعودی داشت. اما با این وجود بسیاری از سهم‌ها در صف فروش قفل بودند. بعضی از کارشناسان، متعادل شدن بازار را در گروی حمایت دولت می‌دانند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان بازار سرمایه بر این عقیده هستند که با وجود اینکه امروز ۱۲ اسفند شاخص بازار روند صعودی داشت اما بسیاری از سهم‌ها با صف‌ فروش همراه بودند.

سعید ابراهیمی، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و کم بودن تزریق ۹ هزار میلیارد تومان نقدینگی برای بازار موجود، توضیح داد: با توجه به شرایط بازار و نیاز شدیدی که به پول دارد، این حجم از این نقدینگی برای این بازار کافی نیست و حتی اگر تزریق این پول، بر بازار تاثیر مثبتی هم داشته باشد، تاثیر آن کوتاه‌مدت است.

این کارشناس ادامه داد: این الزام به فعالیت صندوق‌ها باعث به وجود آمدن یک دور باطل می‌شود؛ زیرا پول مردم به دلیل ریسک‌پذیری کمتر به سمت صندوق‌ها می‌رود. با این وجود صندوق‌ها ملزم به ورود پول به سهام‌ بازار هستند و در حال حاضر این حرکت موجب افزایش ریسک فعالیت صندوق‌ها می‌شود و این ریسک‌پذیری به سرمایه مردم منتقل می‌شود. احتمال دارد این موضوع باعث خروج سرمایه سهامداران از صندوق‌ها شود.

ابراهیمی با اشاره به فروش اوراق دولت در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر بازار به نقدینگی نیاز دارد و میزان نقدینگی که از سوی صندوق‌ها وارد بازار می‌شود در کوتاه‌مدت تاثیرگذار است. اگر دولت فروش اوراق را ادامه دهد نیاز بازار به نقدینگی افزایش پیدا می‌کند و این روندی که دولت در پیش گرفته است اصلا به صلاح بازار نیست و باید فروش را به تاخیر بیندازد.

او با اشاره به اینکه بازیگر اصلی بازار اعتماد مردم را از بین برده است تصریح کرد: بازیگران بزرگ باید وارد بازار شوند و از بازار حمایت کنند. اگر دولت از بازار حمایت کند ممکن است اعتماد به بازار برگردد و پول‌های راکد وارد بازار شود. نتیجه این عمل کاهش ریسک موجود در فضای بازار می‌شود و روند بازار را متعادل می‌کند.

کارشناسان معتقدند بازار امروز با یک واکنش نسبتا هیجانی همراه بود و با وجود صعود شاخص، بسیاری از سهم‌ها در صف فروش قفل بودند. تاثیر فروش اوراق دولت در بازار در روزهای آینده مشخص می‌شود.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->