نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

آزمون دکتری در استان خراسان رضوی آغاز شد

  • کد خبر: ۶۰۵۴۵
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴
آزمون دکتری در استان خراسان رضوی آغاز شد
مسئول حفاظت آزمون های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی گفت: آزمون دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۰ با رقابت ۱۱ هزار و ۹۳۸ داوطلب شرکت در آزمون دکتری در ۱۲ حوزه امتحانی و ۶ شهرستان استان خراسان رضوی روز جمعه همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول حفاظت آزمون های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی گفت: آزمون دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۰ با رقابت ۱۱ هزار و ۹۳۸ داوطلب شرکت در آزمون دکتری در ۱۲ حوزه امتحانی و ۶ شهرستان استان خراسان رضوی روز جمعه همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

مرتضی ایمن شهیدی افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۳۶۹ نفر مرد و پنج هزار و ۵۶۹ نفر زن هستند که ۶.۴۵ درصد داوطلبان شرکت در آزمون در کل کشور را شامل می‌شوند.

وی ادامه داد: در این بین پنج هزار و ۳۰۶ نفر از داوطلبان در ۱۱ حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد به رقابت می‌پردازند که از این تعداد ۲ هزار و ۷۸۶ نفر مرد و ۲ هزار و ۵۲۰ نفر زن هستند که بیشترین رقم تعداد شرکت کنندگان را به خود اختصاص داده اند.

مسئول حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی گفت: کمترین تعداد داوطلبان با حضور ۱۱۲ زن و ۲۰۸ مرد در حوزه امتحانی مرکز آموزش عالی کاشمر ثبت شده است.

ایمن شهیدی با اشاره به حضور داوطلبان معلول گفت: در مجموع ۵۹ نفر معلول در این دوره از آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ شرکت می‌کنند که در شهر مشهد ۱۴ زن و ۲۶ مرد در حوزه آزمونی دانشگاه خیام که متناسب با شرایط آنها فضا سازی شده در حال رقابت علمی هستند.

وی ادامه داد: در شهر مشهد نیز ۹ هزار و ۳۷۳ داوطلب در این آزمون شرکت می‌کنند که از این تعداد چهار هزار و ۸۸۶ نفر مرد و چهار هزار و ۴۸۷ نفر زن هستند.

مسئول حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی گفت: ۶۵۴ نفر در حوزه امتحانی دانشگاه تربت حیدریه، ۶۸۸ نفر در حوزه امتحانی دانشگاه حکیم سبزواری، ۳۴۸ نفر در حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی قوچان و ۵۵۴ نفر در حوزه امتحانی شهر نیشابور در آزمون دکتری امروز شرکت می کنند.

ایمن شهیدی افزود: در این آزمون ۱۸۵ هزار و ۶۹  نفر در ۳۱ استان کشور به صورت همزمان و در هفت گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، زبان و دامپزشکی با هم به رقابت علمی می‌پردازند که ۵۵ درصد از این داوطلبان مرد و ۴۵ درصد زن هستند.

وی تاکید کرد: تمام سعی و تلاش لازم صورت گرفته است تا طبق دستورالعمل‌های بهداشتی این آزمون در بهترین شرایط ممکن برگزار شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->