بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟ ساپینتو تمرینات استقلال را برای ۶ روز تعطیل کرد یک ستاره دیگر بارسلونا هم مصدوم شد! ویدئو | تشییع صابر کاظمی، والیبالیست فقید تیم ملی در روستای قانقرمه آق‌قلا گلستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | خلاصه بازی منچسترسیتی و دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا (۱۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخشش دوباره صیادمنش در اروپا+ ویدئو گل

  • کد خبر: ۶۰۸۹۵
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
درخشش دوباره صیادمنش در اروپا+ ویدئو گل
صیاد منش با اینکه بازی‌های کمی در ترکیب تیم زوریا انجام داده، اما گل‌های ارزشمندی به ثمر رسانده است.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، درخشش صیاد منش درزوریا ادامه دارد. شب گذشته از هفته هفدهم رقابت‌های لیگ فوتبال اوکراین، زوریا میزبان لویو بود و با نتیجه ۴ بر صفر به پیروزی پرگل دست یافت. در این بازی الهیار صیادمنش بازیکن ایرنی از ابتدا در ترکیب زوریا حضور داشت و دو گل به ثمر رساند. وی گل‌های دوم و چهارم تیمش را به ثمر رساند. صیادمنش در این بازی ۴۵ دقیقه بازی کرد و در نیمه دوم تعویض شد.

امروز سایت «فوتبال اوکراین» اللهیار صیادمنش را به عنوان بهترین بازیکن دیدار زوریا با لویو انتخاب کرد. درباره صیاد منش باید گفت که مهاجم سابق استقلال در ابتدای فصل به صورت قرضی برای مدت یک فصل از فنرباغچه ترکیه به زوریا آمد، ولی الان هواداران زوریا نگران هستند که این مهاجم گلزن را در تابستان از دست دهند. در همین رابطه طالبی مدیر برنامه این ستاره ایرانی در مصاحبه با سایت «فوتبال فرمت» اوکراین گفت: اللهیار این تابستان به فنرباغچه برنمی گردد. بعد از بازی با شاختار تماس‌های زیادی به باشگاه زوریا از ترکیه درباره صیادمنش برقرار شد، ولی به شما اطمینان می‌دهم اللهیار می‌ماند و تنها برای کسب درآمد برای زوریا این تیم را ترک خواهد کرد.


وی افزود: صیادمنش از حضورش در زوریا راضی و خوشحال است. او با مری و بازیکنان ارتباط خوبی دارد و نمی‌خواهد این تیم را ترک کند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز ۴ روز پیش یک نظرسنجی به راه انداخته بود تا بهترین لژیونر هفته گذشته قاره کهن را انتخاب کند. امروز نظرسنجی به پایان رسید و اللهیار صیادمنش مهاجم ایرانی زوریا اوکراین با کسب ۱۵.۹۸ درصد آراء در رده دوم بهترین لژیونر‌های هفته قرار گرفت.

لاسوقا لژیونر عراقی با کسب ۵۱ درصد آراء به عنوان بهترین لژیونر هفته آسیا انتخاب شد. علی قلی زاده دیگر لژیونر ایرانی هم با کسب ۹ درصد آراء در رده چهارم ایستاد.
 

ویدئو گل اللهیار صیادمنش برای زوریا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->