وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است
سرخط خبرها

از پرونده «درگیری نماینده مجلس با سرباز» چه خبر؟

  • کد خبر: ۶۰۸۹۸
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
از پرونده «درگیری نماینده مجلس با سرباز» چه خبر؟
با گذشت بیش از یک ماه از درگیری یک نماینده مجلس با سرباز پلیس راهور که برسر اصرار برای ورود غیرمجاز به خط ویژه رخ داد، پیگیری‌ها حکایت از پابرجا بودن شکایت از این نماینده و انتظار برای صدور حکم قضایی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اوایل بهمن ماه امسال بود که خبر درگیری با یک سرباز نیروی انتظامی در فضای رسانه‌ای کشور منتشر شده و بلافاصله افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داد، چرا که در طرف دیگر درگیری نه افرادی که معمولا به ذهن می آید، بلکه این‌بار یک نماینده مجلس شورای اسلامی بر سر ورود غیرقانونی به خط ویژه اتوبوس با سرباز پلیس راهور درگیر شده و به گفته این سرباز یک سیلی نیز به گوش او نواخته بود.

 

موضوع به سرعت و در ابعاد وسیعی منتشرشده و گرچه در ابتدا علی اصغر عنابستانی که از سبزوار وارد مجلس شده موضوع را تکذیب کرد، اما حمایت فرمانده ناجا، رییس پلیس راهور تهران بزرگ و ... از سرباز مذکور حاکی از آن بود که اصل ماجرا با آنچه که این عضو مجلس شورای اسلامی عنوان کرده تفاوت‌ دارد.

 

انتشار ویدیویی از صحنه درگیری این موضوع و اظهارات این نماینده مجلس بار دیگر با واکنش افکارعمومی مواجه شد و سرانجام عنابستانی با انتشار ویدیویی اقدام به عذرخواهی «بابت تمام کارهای کرده و نکرده» کند.

 

با انتشار این ویدیو تا حدی از حجم اظهارات بعدی مسئولان کاسته و این قول داده شد که پرونده این اقدام در محاکم قضایی پیگیری شود. با گذشت حدود یک ماه از ویدیوی عذرخواهی علی اصغر عنابستانی، ایسنا آخرین وضعیت این پرونده را از دو مقام مسئول پیگیری کرده است.

 

پیگیری ادامه دارد

سردار حسین ذوالفقاری، معاون انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا درباره این موضوع گفت: این مساله بین نیروی انتظامی، مجلس و قوه‌قضاییه است. ما هم درجلسه‌ای موضوع را مطرح کردیم و با توجه به اینکه دستگاه قضا و مجلس و ناجا موضوع را پیگیری می‌کنند، دیگر ما در وزارت کشور ورود جداگانه‌ای به مساله نداشتم.

 

او با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در این خصوص گفت: در این جلسه بنا شد موضوع دقیقا بررسی شود و بر اساس آنچه که در صحنه اتفاق افتاده دستگاه قضایی حکم را صادرکند.

 

ذوالفقاری افزود: در همین جلسه مذکور فرمانده محترم ناجا و مجلس موضوع را پیگیری کردند و بناشد گزارشی تهیه شود و در نهایت تصمیم‌گیری با سیستم قضایی است.

 

شکایت از نماینده خاطی پا برجاست

سردار سیدکمال هادیانفر، رییس پلیس راهور ناجا نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا درباره آخرین وضعیت پرونده درگیری علی اصغر عنابستانی با سرباز پلیس راهور گفت: این موضوع هم اکنون ازطریق مقام قضایی دنبال می‌شود. ایشان یکبار دعوت شدند و موضوعات هم آنجا مطرح شد.

 

هادیانفر با تاکید بر اینکه مقام قضایی همچنان پیگیر این موضوع است، گفت: ملاقات ها و جلسه‌های بعدی و ... نیز انجام خواهد شد و ما منتظر اقدامات قضایی هستیم.

 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اینکه آیا پلیس شکایت خود را در این خصوص پس گرفته است یا خیر گفت: شکایت ما همچنان پا برجاست و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است.

 

ارجاع موضوع به دستگاه قضایی و انتظار برای صدور رای از سوی این قوه، نه تنها مطالبه دو مقام مسئول، بلکه مطالبه جدی افکار عمومی نیز محسوب می‌شود. شاید اگر پیش از این و در ماجرای درگیری با یک سرباز پلیس در فرودگاه مهرآباد و مواردی مشابهی از این دست، قاطعیت بیشتری در برخورد با عاملان انجام شده و موضوع به یک دیده بوسی و عذرخواهی ختم نمی‌شد، امروز شاهد تکرار این نوع اتفاق نبودیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->