ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت کدام میوه‌ها ارزان شد؟ فعالیت بیش از ۵۰۰ پلتفرم فروش طلا متوقف شد پیش‌بینی ریزش شدید تتر | علت چیست؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است
سرخط خبرها

 تکلیف دستمزد کارگران شنبه ۲۳ اسفند مشخص می‌شود

  • کد خبر: ۶۰۹۸۰
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
 تکلیف دستمزد کارگران شنبه ۲۳ اسفند مشخص می‌شود
با توجه به ارسال سیگنال‌های مثبت در دومین نشست دستمزد شورای عالی کار و روند مطلوب مذاکرات، در صورت نزدیکتر شدن دیدگاه‌ها و البته درصد‌های پیشنهادی نمایندگان کارگری و کارفرمایی، به احتمال زیاد شنبه رقم دستمزد ۱۴۰۰ مشخص خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دویست و نود و ششمین نشست شورای عالی کار با دستور کار تعیین دستمزد ۱۴۰۰ و حضور نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت در وزارت کار برگزار شد؛ جلسه‌ای سه ساعته که با مذاکرات فشرده شرکای اجتماعی همراه بود و نمایندگان کارگر و کارفرما ضمن بیان نقطه نظرات، درصد‌های پیشنهادی خود را اعلام کردند.

 

اگرچه به دلیل فاصله درصد‌های پیشنهادی گروه کارگری و کارفرمایی، جلسه تعیین دستمزد بدون نتیجه پایان یافت، اما با توجه به فضای مطلوب جلسه دوم و سیگنال‌های مثبتی که از آن بیرون آمده در صورت نزدیکتر شدن دیدگاه‌های طرفین به یکدیگر به احتمال بسیار، شنبه نشست نهایی تعیین دستمزد خواهد بود و رقم دستمزد ۱۴۰۰ مشخص خواهد شد.

 

موضوع افزایش حق مسکن و بن خواربار کارگری از دیگر محور‌های دومین جلسه دستمزد شورای عالی کار بود که روند مذاکرات، احتمال افزایش مبلغ کمک هزینه مسکن و بن کارگری در سال آینده را تقویت کرد.

 

ناصر چمنی نماینده کارگران در شورای عالی کار  در تشریح جزییات برگزاری دومین نشست دستمزد شورای عالی کار اظهار کرد: در حال حاضر روی کلیات دستمزد بحث می‌کنیم و امیدواریم شنبه نتیجه بگیریم. تاکید ما این است که اختلاف دو میلیون تومانی هزینه سبد معیشت کارگران در مقایسه با سال گذشته جبران شود.

 

وی افزود: اگر چه درصد پیشنهادی ما برای افزایش مزد با درصد پیشنهادی کارفرمایان فاصله داشت و جلسه به نتیجه نرسید، ولی اگر دیدگاه‌های دو طرف به یکدیگر نزدیک‌تر شود می‌توانیم شنبه به نتیجه برسیم به شرط آنکه با توجه به شرایط موجود، اختلاف و شکافی که بین هزینه امسال سبد معیشت کارگران و سال گذشته به وجود آمده، ترمیم شود.

 

نماینده کارگران در شورای عالی کار در عین حال روند برگزاری نشست دستمزد شورای عالی کار نسبت به سال قبل را مطلوب توصیف کرد و گفت: خوشبختانه جلسه بدون تنش و با گفتمان مطلوب به پایان رسید و مثل سال گذشته نبود که اعلام درصد‌های پیشنهادی از جانب دو طرف، حالت برد و باخت پیدا کرده و بحث دستمزد را به جایی کشانده بود که احساس می‌شد دنبال برنده و بازنده میدان هستیم.

 

وی تصریح کرد: اعتقاد ما این است که اگر دولت می‌خواهد برای کارگران کاری بکند و به معنای واقعی سهم خود را در قبال کارگر و کارفرما بپردازد، امسال بهترین فرصت است و امیدواریم شنبه هفته آینده که وزیر کار نیز حضور دارند در یک توافق مثبت و فضایی مطلوب، تکلیف دستمزد ۱۴۰۰ روشن شود.

 

چمنی گفت: خواسته ما این است که هزینه دو میلیون تومانی که به سبد معیشت امسال کارگران اضافه شده در دستمزد سال آینده جبران کنیم؛ لذا اگر به اهدافی که در بحث دستمزد درنظر داریم دست پیدا نکنیم ممکن است روز شنبه هم به نتیجه نرسیم، با این حال نمایندگان کارگری تمام تلاش خود را برای افزایش حقوق جامعه نجیب و زحمتکش کارگری به کار خواهند گرفت.

 

وی در پایان گفت: ملتهب کردن جامعه ۴۲ میلیون نفری کارگری که چشم انتظار رقم دستمزد سال آینده هستند، به هیچ وجه شایسته نیست و اگر دو شریک اجتماعی دیگر در جلسه روز شنبه منطقی‌تر پای میز مذاکره بیایند و واقعیات زندگی کارگران و سال سختی را که پشت سر گذاشتند مدنظر قرار دهند، حتما در تعیین مزد به نتیجه خواهیم رسید.

 

کمیته دستمزد در آخرین نشست خود هزینه ماهانه سبد معیشت خانوار‌های کارگری فارغ از هزینه‌های درمان و اجاره بها و تنها در بخش خوراکی‌ها را شش میلیون و ۸۹۵ هزار تومان اعلام کرد.

 

این رقم سال گذشته چهار میلیون و ۹۶۰ هزار تومان اعلام شده بود و بر این اساس نمایندگان کارگری در تلاشند این اختلاف هزینه در تعیین دستمزد سال آینده به نوعی جبران شود تا اثرگذاری لازم را داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->