لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی سوخت‌گیری همچنان با کارت‌سوخت انجام می‌شود (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوسانات قیمتی در بازار موبایل شب عید به حداقل رسیده است

  • کد خبر: ۶۱۶۵۴
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
نوسانات قیمتی در بازار موبایل شب عید به حداقل رسیده است
با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال ۹۹ نوسانات قیمتی در بازار موبایل در بین انواع گوشی‌های مدل سامسونگ به حداقل رسیده است و به عنوان مثال سامسونگ گلکسی آ۵۱ در این مدت بر روی ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ثابت مانده است ودر این بین، اما انواع تلفن‌های همراه برند اپل در این مدت افزایش قیمت داشته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، طی هفته‌های اخیر بازار موبایل وارد مسیر کاهشی شد و این ریزش قیمت‌ها تا جایی ادامه پیدا کرد که سامسونگ گلکسی آ۵۱ از ۹ میلیون تومان در اواسط بهمن ماه امروز به ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این ریزش قیمت‌ها طی روز‌های پایانی سال ۱۳۹۹ به حداقل رسیده است و نوسانات قیمت موبایل در این مدت به چند صد هزار تومان محدود شده است و با این وجود برخی از مدل‌های محدود موبایل در این مدت کماکان به کاهش چشمگیر قیمت خود ادامه داده اند و برخی دیگر در این مدت تغییر مسیر داده اند.

 

در بین انواع موبایل‌های سامسونگ مدل گلکسی آ۷۱ این برند امروز کاهش قیمت اندکی را تجربه کرده است و از ۹ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان امروز به ۹ میلیون و ۴۹ هزار تومان رسیده است و سامسونگ گلکسی زد فولد در این مدت ثبات قیمت داشته است و این تلفن همراه در حال حاضر به قیمت ۴۲ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان رسیده است و در این بین، اما ریزش قیمت سامسونگ گلکسی زد فلیپ کماکان ادامه داشته است و این تلفن همراه از ۲۱ میلیون و ۴۹۹ هزار تومان امروز به ۲۰ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان رسیده است.

 

در بین انواع مدل‌های گوشی اپل آیفون اس‌ای ۲۰۲۰ در این مدت، اما نوسانات قیمتی چشمگیری را تجربه کرده است و در حالی که روند بازار موبایل در این مدت کاهشی بوده است این تلفن همراه از ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان امروز به ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است و در این مدت قیمت آیفون ۱۲ پرومکس نیز افزایش پیدا کرده است و این تلفن همراه از ۳۹ میلیون تومان امروز به ۴۰ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان رسیده است و آیفون ۱۲ نیز در این مدت افزایش قیمت داشته است و این تلفن همراه از ۳۳ میلیون تومان امروز به ۳۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده است.

 

قیمت روز برخی مدل‌های پرفروش موبایل در جدول زیر آمده است:

 

نوسانات قیمتی در بازار موبایل شب عید به حداقل رسیده است
منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->