جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرحاتمی: نیروهای مسلح در زمینه موازنه قدرت بسیار تاثیرگذار عمل کردند

  • کد خبر: ۶۱۹۲۳
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
امیرحاتمی: نیروهای مسلح در زمینه موازنه قدرت بسیار تاثیرگذار عمل کردند
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه نیروهای مسلح توانستند در موازنه قدرت بسیار تاثیرگذار عمل کنند، گفت: خدا را شاکریم که در همه زمینه‌های دفاعی توانستیم اهداف و اولویت‌ها را محقق کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ حاتمی در همایش مدیران ارشد وزارت دفاع که بصورت ویدئو کنفرانسی و سراسری برگزار شد با تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان گفت: در سال جاری علیرغم همه محدودیت‌ها و مخاطرات، پیشرفت‌های قابل توجهی را در صنعت دفاعی شاهد بودیم.

 

سرتیپ حاتمی با اشاره به موقعیت خاص جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۹ گفت: در این سال دولت آمریکا به سردمداری " ترامپ" تمام تلاش خود را برای فشار حداکثری بر ایران اسلامی به کار برد اما در نهایت خودش از ارکان قدرت این کشور کنار گذاشته شد.

 

وزیر دفاع با تشریح شرایط محیط بین الملل و اتفاقات و رخدادهای منطقه‌ای از جمله تغییر دولت در عراق؛ ترور ناجوانمردانه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دانشمند دفاعی و هسته‌ای شهید دکتر فخری زاده، فضاسازی‌ها علیه جبهه مقاومت در لبنان، دخالت بیگانگان در سوریه، جنگ و ائتلاف علیه مردم مظلوم یمن، جنگ قره باغ، فضاسازی علیه ایران در افغانستان، آشکار سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و در نهایت تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران تصریح کرد: بسیاری از این اقدامات با محوریت غلبه بر جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و می‌گیرد؛ اما دیدیم که در نهایت توطئه شوم دشمنان نه تنها با شکست مواجه شد بلکه وضعیت منطقه نیز به ضرر آمریکا و اذنابش رقم خورد.

 

وی با اشاره به گستره و دامنه درگیری دشمنان با نظام جمهوری اسلامی بیان کرد: خدا را شاکریم که در همه زمینه‌های دفاعی توانستیم اهداف و اولویت‌ها را محقق کنیم.

 

وزیر دفاع تصریح کرد: توصیه و مطالبه اصلی، تلاش برای پیروزی در جنگ اقتصادی و به کارگیری حداکثری از دارایی‌ها و منابع مولد وزارت دفاع در سال آینده است به طوری که در سال ۱۴۰۰ بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند به چند برابر دارایی‌های امروز دست یابیم.

 

سرتیپ حاتمی با بیان اینکه در حوزه راهبردی همچنان دشمنی‌ها ادامه خواهد داشت، گفت: در حوزه‌های منطقه‌ای و قدرت دفاعی و موشکی همچنان درگیر خواهیم بود و نیل به اهداف عالی در این زمینه‌ها را با قدرت هرچه تمام‌تر ادامه خواهیم داد.

 

وی با بیان اینکه عزت امروز ایران اسلامی با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، ایستادگی و بصیرت مردم رقم خورده است، گفت: در این مهم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نقش مهمی را ایفا کردند و توانستند در موازنه قدرت بسیارتاثیرگذار عمل کنند.

 

وزیر دفاع با بیان عملکرد قابل قبول وزارت دفاع در حوزه های مأموریتی خود گفت: فرمانده معظم کل قوا بارها از اقدامات وزارت دفاع اظهار رضایت فرمودند و این موضوع مهمترین شاخص ارزیابی برای دست اندکاران صنعت دفاعی خواهد بود.

 

سرتیپ حاتمی یکی از علل اصلی موفقیت صنعت دفاعی را پیگیری تدابیر و رهنمودهای مقام معظم فرماندهی کل قوا در این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: در همه زمینه‌های دفاعی تدابیر حکیمانه معظم له را پیاده، جاری و ساری کردیم و این مهم با جدیت و شتاب هر چه بیشتر ادامه خواهد یافت.

 

وی ارتباط بین وزارت دفاع با سایر سازمان‌ها و نیروهای مسلح را از مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برشمرد و گفت: با تشریک مساعی و تعاملات سازنده با نیروهای مسلح، ستاد کل و دستگاه‌های مرتبط با حوزه مأموریتی وزارت دفاع در دو بخش نظامی و غیر نظامی، اهداف این سازمان در بخش‌های مختلف به خوبی هر چه تمام‌تر پیش رفت.

 

وزیر دفاع با اشاره به برنامه تحولی وزارت دفاع در سال ۱۴۰۰ گفت: در هدف گذاری‌های آتی و مخصوصاً اولویت‌های تحولی سال آینده، انتظارات نیروهای مسلح و مطالبات آنها در بخش‌های مختلف به ویژه، موشکی و سایر مولفه‌های دفاعی باید مدنظر قرار گیرد.

 

سرتیپ حاتمی با تأکید بر اینکه پیشرفت های دفاعی در سایه وجود نیروهای انسانی دلسوز، متعهد و متخصص و با انگیزه های انقلابی صورت می گیرد تاکید کرد: توجه به سرمایه‌های انسانی و بالابردن انگیزه این سرمایه ارزشمند باید همواره مد نظر مدیران و همه کسانی باشد که نیروی انسانی تحت امر دارند.

 

وی با بیان اینکه به زعم توانمندی بی‌شمار وزارت دفاع، انتظارات نیز از این سازمان بالا خواهد بود گفت: در بخش غیرنظامی هر جا به کمک و حضور وزارت دفاع و دانش و تخصص دانشمندان وزارت دفاع نیاز بود دریغ نکرده و نخواهیم کرد و در کنار مردم شریف ایران اسلامی باتمام توان تا رسیدن به قله‌های پیشرفت و افتخار ایستاده‌ایم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->