فرزندکشی با ضربات چکش | خشم پدر، جان پسر را گرفت شیک، اما ناعادلانه اصلاح سیستم گرمایشی در ۱۷۱ مدرسه خراسان رضوی | ۷۰ مدرسه در مشهد از سرویس استفاده می‌کنند + فیلم ۲۹ بیمار تب دنگی شناسایی شد | نگرانی از نهفتگی علائم در هرمزگان اول مهر، آغاز تحصیل یک میلیون و ۵۸۰ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی | ثبت‌نام بیش از ۱۱۵ هزار کلاس‌اولی در استان ثبت‌نام یک میلیون دانش‌آموز هنوز انجام نشده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) با برنامه‌ریزی‌های جدید، مدارس خراسان رضوی بدون معلم نخواهند ماند آغاز ثبت نام آزمون وکالت سال ۱۴۰۴ از امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان به زودی به پایان می‌رسد نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها | با اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها برای ورود به مدرسه چه کنیم؟ انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی ۳ ویتامینی که دیابتی‌ها زیاد نباید بخورند کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده گزارشی از زایشگاه بیمارستان قائم (عج) مشهد و وضعیت مادران باردار و همراهانشان | جریان آدرنالین، پشت در‌های زایشگاه! دستگیری ۲ کلاهبردار شبکه هرمی با ۱۸ میلیارد تومان کلاهبرداری (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) محموله قاچاق داروی تزریقی به ارزش ۹ میلیارد ریال در سبزوار کشف شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) توضیحات وزیر کار در مورد تجمیع صندوق‌های بازنشستگی گشت‌وگذار یک قلاده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در جنگل‌های رودبار + ویدئو بیابان زدایی با مشارکت مردم؛ ضرورتی برای امروز و  فردا   فرود اضطراری پرواز ازمیر_تهران در ارومیه به دلیل وخامت حال دو مسافر (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) پایان صدور اسناد اراضی ملی در سال ۱۴۰۵ | صدور سند ملی برای ۶ میلیون هکتار از اراضی خراسان رضوی منع صدور مجوز برای معدن کاری در حریم آثار تاریخی | معضل آب شرب در تخت جمشید حل شده است ۸۰ سرقت خودرو در مشهد لو رفت | سارق حرفه‌ای به دام افتاد صدور کیفرخواست پرونده قتل محیط‌بان پارک ملی گلستان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱۷هزار کلاس اولی در خراسان رضوی ثبت نام کردند بازگشایی مجدد کاخ سعدآباد، به زودی محکومیت ۵ هزار میلیارد ریالی قاچاقچی بزرگ ارز
سرخط خبرها

خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی |فیش حقوقی فروردین دربرگیرنده افزایش سنواتی حقوق‌ها و همسان‌سازی خواهد بود

  • کد خبر: ۶۱۹۹۸
  • ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
  • ۲
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی |فیش حقوقی فروردین دربرگیرنده افزایش سنواتی حقوق‌ها و همسان‌سازی خواهد بود
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت:مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق‌ها به صورت علی الحساب مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان انجام شد. این در حالیست که هرچند مرحله دوم افزایش‌ها از اسفند ۹۹ آغاز شده، اما احکام حقوقی بازنشستگان در فیش حقوقی فروردین ماه آن‌ها اعمال خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سالاری افزود: مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق‌ها به صورت علی الحساب مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان انجام شد. این در حالیست که هرچند مرحله دوم افزایش‌ها از اسفند ۹۹ آغاز شده، اما احکام حقوقی بازنشستگان در فیش حقوقی فروردین ماه آن‌ها اعمال خواهد شد.

 

وی ادامه داد: از دو سه هفته پیش به بازنشستگان اعلام کرده بودیم که اسفند ماه بابت متناسب‌سازی مرحله دوم به صورت علی الحساب پرداختی انجام می‌شود که مبلغ یک میلیون و۲۰۰ هزار تومان بابت هر پرونده و به نسبت سهم‌شان از حقوق کامل پرداخت شد. .

 

وی با بیان اینکه پرداخت علی الحساب افزایش حقوق‌ها به حساب مستمری بگیران واریز شده است و با تاکید بر اینکه رقم اعلامی واریزی علی الحساب بوده، افزود: چون فرمول تهیه شده برای اعمال متناسب‌سازی حقوق هر فرد هنوز با نمایندگان بازنشستگان نهایی نشده گفت که این امر در فروردین ۱۴۰۰ نهایی و سپس احکام جدید بازنشستگان صادر خواهد شد.

 

وی در توضیح بیشتر گفت: همکاران مقدمات کار را فراهم کردند و محاسبات را انجام دادند و نهایتا در ۱۰ روز اول فروردین یا هفته دوم فروردین ماه با نمایندگان بازنشستگان و کانون عالی بازنشستگان نشستی را خواهیم داشت؛ اگر نیاز باشد جرح و تعدیل و اصلاح را انجام می‌دهیم. تلاش ما این است که فیش حقوقی فروردین ماه بازنشستگان هم حاوی اعمال ماده ۹۶ و افزایش سنواتی باشد و هم حاوی متناسب‌سازی مرحله دوم باشد و هر دو این‌ها در فیش لحاظ شده باشد و دیگر از حالت پرداخت علی الحساب خارج شویم.

 

سالاری ادامه داد: حتما تلاش می‌کنیم فرمول درست و رضایت نمایندگان بازنشستگان را به همراه داشته باشد؛ همانطور که در مرحله اول متناسب‌سازی هم با یک کار کارشناسی با همراهی رئیس و اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان فرمول را نهایی و در مرداد ماه سال جاری ابلاغ و اجرا کردیم، ان شاءالله در مرحله دوم هم بتوانیم با همفکری هم، فرمول را نهایی کنیم. فرمولی که تدوین شده بعد از اصلاحات احتمالی اعمال و بعد از آن فورا در احکام لحاظ می‌کنیم.

 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بر این اساس وعده‌ای که دولت و محمدشریعتمداری، وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی داده بودند، هم در پرداخت علی الحساب و هم در متناسب‌سازی مرحله دوم که کار ارزشمندی است، محقق شده و در ماه‌های آینده هم محاسبه آن را خواهیم دید. به طور کلی در زمینه نحوه تامین منابع متناسب‌سازی مرحله دوم برای سال ۱۴۰۰، منابعی در قانون بودجه برایمان پیش بینی شده است. البته طبیعتا یکی دو ماهی زمان می‌برد تا مصوبه بگیریم، زیرا این‌منابع نقدی نیست و منابع مالی از محل واگذاری سهام شرکت‌های دولتی است که تبدیل آن‌ها به وجه و… چند ماهی زمان می‌برد. البته تاخیر در فرایند اداری معمول است، اما در پرداخت منظم آن از فروردین به بعد، غیر از علی الحسابی که امروز پرداخت می‌شود، خللی وارد نخواهد شد.

 

سالاری گفت: ما همه موارد یعنی هم متناسب‌سازی مرحله دوم و هم اعمال ماده ۹۶ یعنی افزایش سنواتی حقوق‌ها را به فیش حقوقی فروردین ماه می‌رسانیم تا دیگر در فروردین پرداخت به صورت علی الحساب نباشد و پرداخت بر مبنای حکم باشد. افزایش‌ها هنوز دقیق نیست و باید جلساتمان را با کانون عالی بازنشستگان برگزار کنیم. حتما در نیمه اول فروردین جلسات تمام و نهایی می‌شود، زیرا باید احکام را صادر کنیم و پرداخت از ۱۹ فروردین به بعد برمبنای حکمی که هر دو آیتم در آن لحاظ شده، صورت خواهد گرفت.

 

سالاری با تاکید بر اینکه افزایش حقوق شامل همه مستمری بگیران می‌شود گفت: این افزایش مشمول مشاغل سخت و زیان‌آور هم می‌شود، حتی مابه التفاوت را هم که مربوط به ماه‌های گذشته بود، پرداخت شد و تا امشب کسی را نخواهیم داشت که مابه التفاوت مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور را دریافت نکرده باشد.

 

سالاری ضمن اشاره به اینکه امید است پرداخت‌های صورت گرفته باعث کاهش فاصله حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشگری شود افزود: حکم حقوقی فروردین ماه دربرگیرنده افزایش سنواتی حقوق‌ها و همچنین همسان‌سازی خواهد بود.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بیوک امینی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
1
5
امیدوارم که حق به حق دار برسد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
1
1
خیلی گنگ و نامفهوم صحبت میکنند فکر کنم دوباره میخوان بالا بکشن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->