چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟ شرایط سلامت سالاد‌های فروشگاهی اعلام شد افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد برگزاری جشن ویژه نوآموزان پیش دبستانی در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ برگزاری جشن شکوفه‌ها، دوشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در سراسر کشور میوه خوشمزه پاییزی که درمان چند بیماری است یک متخصص تغذیه هشدار داد: دمنوش‌های لاغری می‌توانند از دارو‌های شیمیایی خطرناک‌تر باشند سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ کلاس بی‌معلمی نداریم | آیا ساعات آغاز مدارس در سال ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ایرانی‌ها، امروز بلند قدتر از ۱۰۰ سال قبل | قاتل قد کودکان را بشناسید کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز

  • کد خبر: ۶۲۰۷۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: کلاهبردارانی که به شیوه اسکیمری (کپی مشخصات بانکی) و برداشت وجوه از حساب مالباختگان اقدام به خرید سکه در استان های مختلف کشور می کردند توسط پلیس فتا این استان دستگیرشدند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان اظهار داشت که در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتا استان البرز مبنی بر برداشت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از حساب بانکی وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد که برداشت از حساب از طریق دستگاه پوز و به روش اسکیمری انجام شده است.

وی گفت که با بررسی پرینت حساب شاکی مشخص شد که متهمان با وجوه حاصل از کلاهبرداری اقدام به خرید سکه از یک طلا فروشی در یکی از استان‌های شمالی کرده اند.

سردار محمدیان افزود: تحقیقات پلیسی نشان داد که ۲ نفر مرد حدود ۳۰ ساله که چهره خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند اقدام به خرید سکه طلا کرده اند.

وی بیان داشت: تصاویر متهمان به اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی ارجاع شد که با توجه به این که متهمان چهره‌ی خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند شناسایی آن‌ها امکانپذیرر نبود بنابراین خرید‌هایی که شاکی در چند ماه اخیر، از طریق پوز انجام داده بود با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی البرز یاداورد شد: همچنین پلیس به چند مورد از خرید‌ها و برداشت وجه از حسابش از جمله مراجعه به یک کارواش در غرب استان تهران مشکوک شده که در بررسی‌ها مشخص شد که متصدیان آن کارواش، ۲ مرد جوان بودند که پس از ۲ ماه اجاره این محل، منطقهرا ترک کرده اند.

وی اظهار داشت: با تحقیقات صورت گرفته از صاحب کارواش و املاکی که آن جا را اجاره داده بود، هویت این افراد شناسایی و مشخص شد که کارواش مذکور شکات دیگری با همین موضوع در استان‌های دیگر نیز دارند که با تلاش‌های شبانه روزی پلیس، مخفیگاه متهمان در استان فارس شناسایی و پس از دریافت نیابت قضایی، به آن جا اعزام و در چندین عملیات غافلگیرانه سه نفررا در این رابطه دستگیر و تعداد زیادی تجهیزات رایانه‌ای و مخابراتی از آن‌ها کشف شد.

وی بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا استان البرز در ابتدا منکر انجام هرگونه جرمی شدند، اما در ادامه با مشاهده مستندات موجود به جرم خود مبنی بر کپی اطلاعات با استفاده از دستگاه اسکیمر پیشرفته کرده و سپس اقدام به موجودی گرفتن و برداشت از کارت‌های بانکی کرده اند.

سردار محمدیان گفت: در تحقیقات تکمیلی از متهمان مشخص شد که نامبردگان علاوه بر اسکیمینگ در حوزه فیشینگ نیز فعال بوده و از طریق درگاه‌های جعلی ساخته شده اقدام به فیشینگ اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان کرده و کل وجوه واریزی به حساب یکی از اعضای باند را با مراجعه به سکه فروشی‌های شهر‌های بندرعباس، بوشهر، شیراز، قم و تهران، صرف خرید سکه کرده اند.

وی افزود: در بررسی کارت‌های بانکی مقصد، محرز شد که متهمان با مراجعه به شهر‌های ذکر شده افراد کارتن خواب را شناسایی و پس از افتتاح حساب بنام آن‌ها، کارت‌های بانکی را از آن‌ها خریداری کرده و وجوه واریزی را به آن حساب‌ها انتقال و سپس اقدام به برداشت می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که میزان کلاهبرداری‌ها ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است اظهار داشت: تاکنون ۱۰۰ نفر از شهروندان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند که تا کنون بیش از۵۰ نفر از مال باختگان شناسایی و تحقیقات برای شناسایی سایر ادامه دارد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->