صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رکورد جابجایی متروی مشهد در شب شهادت امام رضا (ع) بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو
سرخط خبرها

دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز

  • کد خبر: ۶۲۰۷۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: کلاهبردارانی که به شیوه اسکیمری (کپی مشخصات بانکی) و برداشت وجوه از حساب مالباختگان اقدام به خرید سکه در استان های مختلف کشور می کردند توسط پلیس فتا این استان دستگیرشدند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان اظهار داشت که در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتا استان البرز مبنی بر برداشت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از حساب بانکی وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد که برداشت از حساب از طریق دستگاه پوز و به روش اسکیمری انجام شده است.

وی گفت که با بررسی پرینت حساب شاکی مشخص شد که متهمان با وجوه حاصل از کلاهبرداری اقدام به خرید سکه از یک طلا فروشی در یکی از استان‌های شمالی کرده اند.

سردار محمدیان افزود: تحقیقات پلیسی نشان داد که ۲ نفر مرد حدود ۳۰ ساله که چهره خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند اقدام به خرید سکه طلا کرده اند.

وی بیان داشت: تصاویر متهمان به اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی ارجاع شد که با توجه به این که متهمان چهره‌ی خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند شناسایی آن‌ها امکانپذیرر نبود بنابراین خرید‌هایی که شاکی در چند ماه اخیر، از طریق پوز انجام داده بود با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی البرز یاداورد شد: همچنین پلیس به چند مورد از خرید‌ها و برداشت وجه از حسابش از جمله مراجعه به یک کارواش در غرب استان تهران مشکوک شده که در بررسی‌ها مشخص شد که متصدیان آن کارواش، ۲ مرد جوان بودند که پس از ۲ ماه اجاره این محل، منطقهرا ترک کرده اند.

وی اظهار داشت: با تحقیقات صورت گرفته از صاحب کارواش و املاکی که آن جا را اجاره داده بود، هویت این افراد شناسایی و مشخص شد که کارواش مذکور شکات دیگری با همین موضوع در استان‌های دیگر نیز دارند که با تلاش‌های شبانه روزی پلیس، مخفیگاه متهمان در استان فارس شناسایی و پس از دریافت نیابت قضایی، به آن جا اعزام و در چندین عملیات غافلگیرانه سه نفررا در این رابطه دستگیر و تعداد زیادی تجهیزات رایانه‌ای و مخابراتی از آن‌ها کشف شد.

وی بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا استان البرز در ابتدا منکر انجام هرگونه جرمی شدند، اما در ادامه با مشاهده مستندات موجود به جرم خود مبنی بر کپی اطلاعات با استفاده از دستگاه اسکیمر پیشرفته کرده و سپس اقدام به موجودی گرفتن و برداشت از کارت‌های بانکی کرده اند.

سردار محمدیان گفت: در تحقیقات تکمیلی از متهمان مشخص شد که نامبردگان علاوه بر اسکیمینگ در حوزه فیشینگ نیز فعال بوده و از طریق درگاه‌های جعلی ساخته شده اقدام به فیشینگ اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان کرده و کل وجوه واریزی به حساب یکی از اعضای باند را با مراجعه به سکه فروشی‌های شهر‌های بندرعباس، بوشهر، شیراز، قم و تهران، صرف خرید سکه کرده اند.

وی افزود: در بررسی کارت‌های بانکی مقصد، محرز شد که متهمان با مراجعه به شهر‌های ذکر شده افراد کارتن خواب را شناسایی و پس از افتتاح حساب بنام آن‌ها، کارت‌های بانکی را از آن‌ها خریداری کرده و وجوه واریزی را به آن حساب‌ها انتقال و سپس اقدام به برداشت می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که میزان کلاهبرداری‌ها ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است اظهار داشت: تاکنون ۱۰۰ نفر از شهروندان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند که تا کنون بیش از۵۰ نفر از مال باختگان شناسایی و تحقیقات برای شناسایی سایر ادامه دارد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->