نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند راهکار جدید برای کاهش قاچاق کالا در کشور | تصویب بسته جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی برگزاری مرحله نهایی مسابقات ملی فناوری نانو در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ ترمیم لایه اوزون ممکن است گرمای زمین را تشدید کند یک وکیل دادگستری: عفو زندانیان، جامعه را بازسازی می‌کند گزارشی از یکی از پایگاه‌های اورژانس مشهد به بهانه روز اورژانس | ۱۱۷ دقیقه از ۱۱۵ مشهد هلال‌احمر به ۴۰۰۰ مهاجر افغان حین خروج از دوغارون خدمات سلامت‌محور ارائه کرد اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی به غرب کشور از امشب

  • کد خبر: ۶۲۱۹۲
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۱
ورود سامانه بارشی به غرب کشور از امشب
یک کارشناس هواشناسی گفت: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و افزایش دمای بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب (سه شنبه) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش در شمال غرب، غرب و مناطقی از جنوب غرب آغاز می‌شود، گفت: بارش به صورت باران گاهی رعد وبرق و وزش باد شدید و در ارتفاعات برف و در جنوب آذربایجان غربی و غرب کردستان شدت دارد.

وی افزود: روز چهارشنبه فعالیت سامانه در نوار غربی تشدید و به تدریج گستره آن دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران را فرا می‌گیرد.
 
او ادامه داد: بعد از ظهر در شمال شرق ابرناکی و بارش پراکنده و وزش باد در این روز با شمالی شدن جریان‌ها روی دریای خزر در استان‌های گیلان مازندران نیز بارش باران انتظار می‌رود.

ضیائیان بیان کرد: شدت بارش در جنوب استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب کردستان است.

او با بیان اینکه روز پنج شنبه فعالیت سامانه در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر کاهش می‌یابد، افزود: در نیمه شرقی سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، قزوین، البرز و تهران و سمنان غرب و جنوب غرب کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان با بیان اینکه در مناطقی از مرکز شرق و شمال شرق بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد، گفت: روز جمعه در شمال شرق سواحل دریای خزر ارتفاعات البرز شرقی خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد سامانه از شمال شرق کشور خارج می‌شود.

کارشناس هواشناسی بیان کرد: از روز جمعه تا روز دوشنبه با گذر از امواج تراز میانی از نوار شمالی کشور در شمال غرب و سواحل دریای خزر بارش باران و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.

او توضیح داد: در روز یکشنبه کاهش ۸ تا ۱۰ درجه دما در شمال غرب و سواحل دریای خزر و روز دوشنبه کاهش ۱۰ تا ۱۲ درجه‌ای دما و در شمال شرق ۵ تا ۸ درجه دما در دامنه‌های جنوبی البرز رخ می‌دهد.

او تصریح کرد: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و افزایش دمای بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان با بیان اینکه این افزایش دما در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور پیش‌بینی می‌شود، یادآور شد: با افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف واحتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و همچنین احتمال سقوط بهمن در امتداد رشته کوه البرز وجود دارد.

کارشناس هواشناسی بیان کرد: از روز چهارشنبه و پنجشنبه در برخی مناطق جنوب غرب، غرب، جنوب، مرکز، شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. در این روز‌ها بخش‌های غربی و مرکزی خلیج فارس و روز‌های سوم تا یکشنبه هفته بعد دریای خزر مواج است.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->