پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی به غرب کشور از امشب

  • کد خبر: ۶۲۱۹۲
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۱
ورود سامانه بارشی به غرب کشور از امشب
یک کارشناس هواشناسی گفت: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و افزایش دمای بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب (سه شنبه) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش در شمال غرب، غرب و مناطقی از جنوب غرب آغاز می‌شود، گفت: بارش به صورت باران گاهی رعد وبرق و وزش باد شدید و در ارتفاعات برف و در جنوب آذربایجان غربی و غرب کردستان شدت دارد.

وی افزود: روز چهارشنبه فعالیت سامانه در نوار غربی تشدید و به تدریج گستره آن دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران را فرا می‌گیرد.
 
او ادامه داد: بعد از ظهر در شمال شرق ابرناکی و بارش پراکنده و وزش باد در این روز با شمالی شدن جریان‌ها روی دریای خزر در استان‌های گیلان مازندران نیز بارش باران انتظار می‌رود.

ضیائیان بیان کرد: شدت بارش در جنوب استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب کردستان است.

او با بیان اینکه روز پنج شنبه فعالیت سامانه در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر کاهش می‌یابد، افزود: در نیمه شرقی سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، قزوین، البرز و تهران و سمنان غرب و جنوب غرب کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان با بیان اینکه در مناطقی از مرکز شرق و شمال شرق بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد، گفت: روز جمعه در شمال شرق سواحل دریای خزر ارتفاعات البرز شرقی خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد سامانه از شمال شرق کشور خارج می‌شود.

کارشناس هواشناسی بیان کرد: از روز جمعه تا روز دوشنبه با گذر از امواج تراز میانی از نوار شمالی کشور در شمال غرب و سواحل دریای خزر بارش باران و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.

او توضیح داد: در روز یکشنبه کاهش ۸ تا ۱۰ درجه دما در شمال غرب و سواحل دریای خزر و روز دوشنبه کاهش ۱۰ تا ۱۲ درجه‌ای دما و در شمال شرق ۵ تا ۸ درجه دما در دامنه‌های جنوبی البرز رخ می‌دهد.

او تصریح کرد: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و افزایش دمای بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان با بیان اینکه این افزایش دما در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور پیش‌بینی می‌شود، یادآور شد: با افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف واحتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و همچنین احتمال سقوط بهمن در امتداد رشته کوه البرز وجود دارد.

کارشناس هواشناسی بیان کرد: از روز چهارشنبه و پنجشنبه در برخی مناطق جنوب غرب، غرب، جنوب، مرکز، شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. در این روز‌ها بخش‌های غربی و مرکزی خلیج فارس و روز‌های سوم تا یکشنبه هفته بعد دریای خزر مواج است.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->