حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

واکسن ایران برکت تا پایان خرداد ۱۴۰۰ به دست هموطنان خواهد رسید

  • کد خبر: ۶۲۲۱۷
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
واکسن ایران برکت تا پایان خرداد ۱۴۰۰ به دست هموطنان خواهد رسید
مدیرمرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار امیدواری کرد با ادامه روند مطلوب کارآزمایی بالینی و درصورت کسب نتایج مورد تایید وزارت بهداشت، مجوز استفاده اورژانس جهت واکسیناسیون عمومی صادر و واکسن کرونا کوو ایران برکت تا پایان خرداد ۱۴۰۰ در دسترس هموطنان قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر حامد حسینی روز چهارشنبه گفت: همگام با کارآزمایی بالینی، تولید نیمه صنعتی و سپس تولید صنعتی واکسن ایرانی کرونا در حال انجام است.

 

وی ادامه داد: با تلاش محققان مرحله اول تست انسانی این واکسن ایرانی با موفقیت پشت سرگذاشته شد و چند روزی است که مرحله دوم تست انسانی واکسن آغاز شده که امیدواریم هرچه زودتر نتایج نهایی آن نیز به تایید کارشناسی سازمان غذا و دارو برسد.

 

مرحله سوم تست انسانی کوو ایران برکت در ۶ شهر انجام خواهد شد

وی با بیان اینکه مرحله سوم تست انسانی واکسن کوو ایران برکت در ۶ شهر انجام می شود، ادامه داد که این شهرها شامل تهران، کرج، شیراز، اصفهان، مشهد و بوشهر هستند.

 

حسینی با اشاره به اینکه درحال بررسی و فعال کردن سایت های پذیرش داوطلب در شهرستان ها هستیم، افزود: در چند روز گذشته این اقدام در شیراز انجام شده تا ضمن هماهنگی با مسوولان، مناسب ترین مکان مشخص و فعالیت کارآزمایی فاز سه با حضور متخصصان صورت پذیرد، به تدریج این بررسی ها در چهار شهر دیگر هم انجام می گیرد.

 

وی تعداد داوطلبان مرحله دوم را ۲۸۰ داوطلب اعلام کرد و گفت: تزریق اولین دوز واکسن کلیه داوطلبان فاز دو تا اواخر فروردین ماه در تهران به اتمام می رسد.

 

اجرای مرحله دوم تست انسانی واکسن ایرانی کرونا از ۲۵ اسفند ماه آغاز و فاز سوم این مطالعه هم در امتداد این مرحله اجرایی خواهد شد.

 

با کسب مجوز از سازمان غذا دارو و کمیته ملی اخلاق، مطالعه فاز دوم و سوم تست انسانی واکسن ایرانی کوو ایران برکت با هم انجام می شود.

 

تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام "کُوو ایران برکت" روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

 

تزریق واکسن ایران کوو برکت در ۲ دوز به داوطلبان ۱۸ تا ۵۰ سال انجام شد، به عبارتی ۵۶ داوطلب این مرحله دو دوز واکسن خود را دریافت کردند و تزریق آخر واکسن نیز در ۳۰ بهمن ماه به آخرین داوطلب این مرحله انجام شد.

 

آخرین نمونه گیری از خون داوطلبان این مرحله تا ۱۴ اسفند ماه به اتمام رسید. بعد از آن گزارش نهایی فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی کرونا در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت و این واکسن ایرانی پس از اخذ مجوزهای لازم به داوطلبان مرحله دوم تزریق شد.

 

براساس برنامه ریزی های انجام شده فازهای دوم و سوم این مطالعه بالینی هم زمان انجام می شود. فاز دوم تا پایان اردیبهشت سال آینده به پایان می رسد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->