بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعداد کشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان| گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند
سرخط خبرها

شکست دوباره علی کریمی از عزیزی خادم!

  • کد خبر: ۶۲۴۵۸
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۴
  • ۱
شکست دوباره علی کریمی از عزیزی خادم!
علی کریمی با ادبیاتی نا مناسب علیه رئیس فدراسیون فوتبال استوری منتشر کرده است. کریمی با این دایره لغات قصد داشت ریاست بر فدراسیون فوتبال ایران را به عهده بگیرد که البته رای نیاورد و رقابت را به عزیزی خادم باخت.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، بازگرداندن میزبانی تیم ملی فوتبال به واسطه فضای حاکم برفوتبال آسیا به این سادگی‌ها امکان پذیر نیست و نه تنها فدراسیون فوتبال بلکه دیگر دستگاه‌های دیپلماسی نیز شاید نتوانند به دلیل نفوذ و لابی برخی کشور‌های حاشیه خلیج فارس آن را به سرانجام برسانند و میزبانی را بازگردانند.


عزیزی خادم در تازه‌ترین اظهارات خود بار دیگر به از بین رفتن حقوق ایران و تلاش برای باز پس گیری حق میزبانی اشاره کرده که صحبت‌های او مورد تمسخر علی کریمی قرار گرفته است و این پیشکسوت فوتبال ایران با عبارت «جوک سال» رئیس فدراسیون فوتبال را خطاب داده است.


کریمی درشرایطی اول شخص فوتبال ایران را به باد استهزاء گرفته که درتمام طول دوران کاندیداتوری‌اش هیچ برنامه راهبردی برای ایجاد تحولات تازه در فوتبال ایران ارائه نکرد.


کریمی درشرایطی می‌کوشد پیروز رقابت با خودش را با انتشار استوری  درصفحه شخصی‌اش بی کفایت جلوه دهد که خود برای نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال عطش بسیاری داشت و شاید اگر امروز او صاحب آرای کافی برای ریاست برفدراسیون فوتبال شده بود با همین ادبیاتی که عزیزی خادم درباره میزبانی به زبان آورده دررسانه‌ها حاضر می‌شد و ابراز امیدواری می‌کرد تا شاید میزبانی بازگردد و بعید بود او نیز استراتژی دیگری جز این را پیشه کند و منتظر نشست‌های آتی نماند تا شاید حق فوتبال ایران داده شود.


سیاست کریمی البته پیش تر نیز درقبال تصمیم گیران فدراسیون فوتبال بسیار خصمانه و سرشار ازبغض و کینه بود. کریمی که از طریق برخی رابطان به اطلاعاتی از فدراسیون فوتبال دست یافته بود همواره تلاش می‌کرد دستگاه اجرای فوتبال ایران را با نقد‌های تند زیر سوال ببرد.


شکی نیست که تصمیم گیران فوتبال ایران در سال‌های اخیر مرتکب اشتباه‌های استراتژیک بسیاری شده‌اند به خصوص درماجرای عقد قرارداد با ویلموتس  اما مسئله ازدست رفتن میزبانی  بیشتر به مسائل سیاسی مربوط است و نباید این موضوع را کفایت روسای فدراسیون فوتبال ارتباط داد و اگر حقی از فوتبال ایران تضییع می شود باید پیکان انتقاد ها را به سمت آن هایی نشانه رفت که حقوق فوتبال ایران را پایمال کرده اند.

 آنچه دراین میان بسیارتامل برانگیز می‌نماید روحیه مطالبه گری کریمی با به کار بردن کلمات گا‌ها زشت و استفاده از ایموجی های تمسخر آمیز  علیه مسئولان فوتبال است که مشخص نیست از چه مسئله‌ای سرچشمه می‌کرد و اصولا کریمی چرا خود را وارد این کارزار کرده و در تلاش است خود را با این دایره لغات نا مناسب به منتقد اول روسای فدراسیون فوتبال تبدیل سازد؛ جایگاهی که کریمی خود برای دست یابی به آن تلاش بسیاری داشت که به دلیل فقدان برنامه مناسب از رسیدن به آن بازماند.

البته فوتبال ایران با رای نیاوردن کریمی چیزی را هم از دست نداد چرا که نه کریمی برنامه‌ای داشت، نه ارتباطات مناسبی و نه حتی ادبیات مودبانه‌ای که نمونه‌اش را دوباره در صفحه شخصی او علیه رئیس فدراسیون فوتبال مشاهد کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امین
China
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
0
0
نویسنده این مقاله نیز سرشار از بغض و کینه و عقده نسبت به جناب علی کریمی هستن. محبوبیت خریدنی نیست، کوبیدنی هم نیست نویسنده محترم!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->