تصمیم آخر درویش: فسخ قرارداد با سه بازیکن پرسپولیس نیازمند حاضر به اصلاح قراردادش نشد حسرت چند سرخپوش بابت جدایی کارتال مشکل بزرگ پرسپولیس برای ثبت قرارداد‌ها غیبت خارجی‌های استقلال و پرسپولیس در هفته‌های اول؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب تاریخ و ساعت بازی تیم‌های النصر و الاتحاد در سوپرکاپ عربستان | تقابل رونالدو و بنزما در دل صحرا بیرانوند: حاضرم برای تیم ملی هاکی به میدان بروم + عکس اودیون ایگالو مهاجم مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق دردسر عجیب سرخ‌ها | قرارداد ۵ بازیکن ثبت نشد تاریخ و ساعت بازی ملوان و سپاهان در لیگ برتر فوتبال | بازگشت به قتلگاه بازگشت دوباره یاغی به استقلال! غیبت ۵ بازیکن رئال در اولین هفته لالیگا معاون سلامت و تربیت‌بدنی شهرداری مشهد: بزرگ‌ترین کمپ ورزشی شرق کشور، زودتر از موعد به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یوسوپوف تراکتوری نشد برنامه جدید استقلالی‌ها برای آل کثیر حمایت وحید امیری از پرسپولیس + عکس تاریخ و ساعت بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر فوتبال | شروع با طعم انتقام پخش زنده بازی پرسپولیس و فجر سپاسی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

سخندان : دیگر نمی‌خواهم در داوری بمانم

  • کد خبر: ۶۲۶۲
  • ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
سخندان : دیگر نمی‌خواهم در داوری بمانم
کمک‌داور مشهدی که با تجربه حضور در المپیک، جام جهانی، جام ملت‌های آسیا و لیگ قهرمانان آسیا و... یکی از پرافتخارترین داوران تاریخ فوتبال ایران است، حالا نامش از فهرست داوران بین‌المللی2020 که از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعلام شده، کنار گذاشته شده است!

اتفاق عجیبی که ابتدا با زمزمه‌های بالا رفتن سن رضا سخندان، طبیعی جلوه کرد، اما داور مشهدی با تکذیب این مسئله گفت: اصلا مشکل سنی وجود ندارد. فیفا سن داوری را آزاد گذاشته است و افراد بالای 45سال هم می‌توانند در داوری حضور داشته باشند، ضمن اینکه خود هدایت ممبینی درباره فهرست بین‌المللی داوری با من صحبت کرد و گفت می‌خواهی از حضور در این فهرست انصراف بدهی یا نه؟ من هم گفتم کاملا آماده‌ام و آزمایش‌های داوری‌ام را هم خوب گذرانده‌ام و مشکلی برای ادامه قضاوت در عرصه بین‌الملل ندارم. رئیس کمیته داوران هم به من گفت پس مشکلی نیست و در فهرست باقی خواهی ماند، اما نمی‌دانم چه مشکلی رخ داد که نام من از این فهرست خط خورده است. رضا سخندان تصریح کرد: مشکل من با بی‌صداقتی است. اگر به من می‌گفتند دیگر نمی‌خواهیم شما باشید، بحث دیگری بود. سخندان یادآور شد: در این 5هفته لیگ برتر هم حضور داشته‌ام، اما با این شرایط دیگر نمی‌خواهم در داوری بمانم و دیدار روز جمعه استقلال و گل گهر را هم پرچم نمی‌زنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->