پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترافیک نسبتا سنگین در جاده چالوس

  • کد خبر: ۶۲۶۴۶
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۵
ترافیک نسبتا سنگین در جاده چالوس
رییس مرکز اطلاعات و کنترل راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین در برخی نقاط جاده چالوس از شمال به جنوب خبر داد. به گفته او در جاده‌های مواصلاتی کشور ترافیکی روان و بدون مشکل در جریان است.

به گزارش شهرآرانیوز،  از پایگاه خبری پلیس راهور، سرهنگ احمد شیرانی روز پنجشنبه درباره وضعیت جاده ای کشور و بازگشت مسافران نوروزی گفت:‌ ترافیک روان و بدون مشکل در جاده های کشورمان مشاهده می شود ولی در تردد شمال به جنوب مسافران در جاده چالوس، در برخی از نقاط ترافیک نیمه سنگین وجود دارد.

او با اشاره به بارش باران در برخی از جاده های استان های شمالی و غربی افزود: پیش بینی وضعیت جوی جاده ها برای امروز و فردا نشان می دهد در اکثر استان ها بارندگی پراکنده و وزش باد شدید خواهیم داشت و این موضوع آمادگی رانندگان در هنگام سفر در این جاده ها و رعایت سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی را می طلبد.

سرهنگ شیرانی ادامه داد:‌ افزایش وقوع تصادفات منجر به جرح و فوت در روز گذشته به علت سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز و عدم توجه کافی به جلو در حین رانندگی و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه صورت گرفته است. به رانندگان عزیز توصیه می شود با رعایت صبر و آرامش در رانندگی و پرهیز از عجله و شتاب و احترام به حقوق دیگر رانندگان و عابران پیاده به اجرای قوانین رانندگی توجه داشته باشند.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل راهور ناجا با تاکید بر رعایت مقررات رانندگی که ضامن ایمنی در سفرها و کاهش حوادث است، گفت:‌ با توجه به افزایش شهرهای گروه قرمز و نارنجی در روز گذشته، محوریت و ممنوعیت ورود به این شهرها برای خودروها با پلاک غیربومی اجرا شده است.

او با اشاره به اینکه محدودیت هایی در ورودی پارک ها و بوستان ها در شهرهای گروه قرمز و نارنجی اجرا می شود، ‌خاطر نشان کرد:‌ برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا محدودیت هایی برای روز طبیعت در ورودی پارک ها و بوستان های شهرها اجرا خواهد شد. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->