به گزارش شهرآرانیوز؛ شیرینی شکری اصالت کرمانشاهی دارد و جزو آن دسته شیرینیهایی است که همگی از دوران کودکی مان با آن کلی خاطره داریم. این شیرینی میان وعده خوبی برای بچه هاست و میتوان آن را داخل یخچال و درون ظرف دربسته به مدت طولانی نگهداری کرد.
تعداد: ٤٠ عدد
زمان تهیه: ٢٥ دقیقه
مواد لازم برایی تهیه شیرینی شکری:
کره: ۱۲۵ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
شکر برای تزیین: به مقدار لازم
زنجبیل: اندک
کره و پودرقند الک شده را باهم مخلوط کنید و با هم زن خوب هم بزنید.
وانیل و تخم مرغ را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و باز هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید قدری زنجبیل نیز به آن بیفزایید. خمیر را با دست کمی ورز بدهید، اما نه زیاد، چون به روغن مینشیند.
خمیر را بازکنید و قالب بزنید. سپس داخل سینیای که کف آن کاغذ پهن کرده اید، با فاصله بچینید. روی شیرینیها کمی شکر بریزید و سینی را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٥ درجه سانتی گراد بگذارید داخل فری که از پیش گرم کرده اید.
*منظور ازپیمانه در اینجا پیمانه قنادی است.
*کره را نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا همگام استفاده، هم دمای محیط شده باشد.
*دستورپخت اصلی این شیرینی زنجبیل ندارد و اضافه کردنش فقط باعث خوش مزهتر شدن آن میشود.
*در صورتی که خمیر شیرینی تان شل است، آن را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.