ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز موشک‌های ایران خلیج حیفا را به لرزه درآورد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره حمله اسرائیل به صداوسیما پیش‌نویس بیانیه ادعایی گروه ۷: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد وزیر امنیت رژیم صهیونیستی: رسانه‌ها پخش زنده موشک باران ایران را متوقف کنند سردار شکارچی: صلابتی که از خانم امامی دیدیم گوشه ای از افتخارات ملت ایران است نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی در پناهگاه تشکیل جلسه دادند ترامپ در حمایت از اسرائیل: ایران پیروز نمی‌شود باید به میز مذاکره برگردد
سرخط خبرها

فرهنگی: دولت مکلف است مطابق قانون مصوب مجلس با برجام برخورد کند

  • کد خبر: ۶۲۹۰۹
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
فرهنگی: دولت مکلف است مطابق قانون مصوب مجلس با برجام برخورد کند
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و سازمان انرژی اتمی مکلف است تا مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در خصوص برجام عمل کند و هیچ گونه مذاکره ای بین ایران و آمریکا در این مقطع صورت نخواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد حسین فرهنگی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات جلسه غیرعلنی امروز صبح نمایندگان بیان کرد: در این جلسه در خصوص برجام مسائلی به بحث گذاشته شد. در خصوص ایالات متحده آمریکا اکنون ما منتظر اقدام عملی هستیم چرا که این آمریکایی ها بودند که برجام را یکجانبه متوقف کردند. هیچ گونه مذاکره ای بین ما و آمریکا اتفاق نمی افتد. سایر قدرتهای جهانی اگر می خواهند می توانند با آمریکا مذاکره کنند اما مبنای عمل دولت و سازمان انرژی اتمی قانون مصوب مجلس است و هیچ گونه مذاکره ای بین ایران و آمریکا صورت نخواهد گرفت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در جلسه غیرعلنی صبح امروز قرارداد بین ایران و چین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: این روزها مسائلی در این زمینه در رسانه ها مطرح شده بود که صحت ندارد. این قرارداد اکنون یک توافق کلی است که در جلسه امروز توضیحاتی در خصوص این سند ارائه شد. گروهی از نمایندگان نیز نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند نمایندگان معتقد بودند براساس فصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی هر موقع این قرارداد قابلیت اجرایی پیدا کند باید با ذکر مشخصات، مجلس نیز در جریان قرار گیرد. البته همه بر این باور بودند که براساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی در مواردی که به حوزه امنیتی و نظامی بازمی گردد این شورای عالی امنیت ملی است که حق اظهارنظر دارد.

 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در این سند در خصوص مسائل پولی و ارزی و همکاری اقتصادی و سرمایه گذاری های اقتصادی سیاستهای کلی تبیین شده و دولتها نقش تسهیل گر را در این زمینه دارند. قرار شد تا کمیسیون ویژه ای در مجلس تشکیل شود تا گامهای اجرایی این سند با دقت و شفافیت مورد نظارت قرار گیرد. بحث واگذاری سرزمین اصلا صحت ندارد بلکه سیاستهای کلی برای همکاری اقتصادی و سرمایه گذاری در این سند دیده شده است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->