حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر ستاد حقوق بشر قهرمانی تیم والیبال دختران مهاجر افغانستانی را تبریک گفت

  • کد خبر: ۶۲۹۵۸
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
دبیر ستاد حقوق بشر قهرمانی تیم والیبال دختران مهاجر افغانستانی را تبریک گفت
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، قهرمانی "تیم والیبال آریانا" را به بانوان ورزشکار مهاجر افغان مقیم ایران تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ، علی باقری‌کنی، دبیر ستاد حقوق بشر ایران و معاون بین الملل قوه قضاییه، در صفحه شخصی خود در توییتر با اشاره به قهرمانی تیم والیبال بانوان مهاجر افغان مقیم ایران، نوشت: «از موفقیت و سربلندی بانوان "تیم والیبال آریانا" شادمان و خرسندیم؛ قامت برافراشتن این بانوان، نماد بارزی از توانمندی زنان افغانستانی است. ایران افتخار می‌کند که میزبان مهاجران و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی آینده سازان همسایه شرقی، افغانستان باشد.»

 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، تیم والیبال زنان مهاجر افغان در ایران یکی از تیم‌های قدرتمند حاضر در مسابقات جام قهرمانی والیبال زنان در افغانستان بود که این تیم موفق شد در دیدار نهایی از سد حریف هراتی خود بگذرد و به جام قهرمانی دست یابد.

 

فدراسیون والیبال ایران، تیم بانوان مهاجر افغان در ایران به نام «آریانا» را سال گذشته تشکیل داد که با همکاری مربیان بومی ایرانی، استعدادیابی در بین بانوان والیبالیست مهاجر افغانستانی مقیم ایران انجام شد و نفرات برتر بعد از شرکت در اردوی آماده‌سازی، تیم منتخب را تشکیل دادند.

 

تعداد مهاجران افغان در ایران بین ۳ تا ۳.۵ میلیون نفر اعلام شده و به گفته سازمان‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران خدمات منحصر بفردی را به مهاجران ارائه می‌کند؛ برای مثال ایران یکی از معدود کشورهایی است که بیمه درمانی جامعی را برای مهاجران همچون شهروندان خود فراهم کرده است.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->