افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟ ۷۴۴ میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهام‌دار واریز شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) شهرک‌های صنعتی، ذی‌نفع جدید درآمد‌های مالیاتی | استانداری در تحمیل حق «ترانزیت برق» به صنایع مداخله می‌کند آغاز پیش‌فروش سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگران شده است مدنی‌زاده: سرمایه‌گذاری و سود آن در مناطق آزاد ارزی می‌شود پایان یارانه قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴| نبرد دلار ۱۰۲ هزار تومانی فردا به کجا می‌رسد؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | سکه امامی به ۹۳ میلیون تومان نزدیک شد
سرخط خبرها

برای کاهش ریسک در بازار سرمایه چه باید کرد؟

  • کد خبر: ۶۳۲۶۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
برای کاهش ریسک در بازار سرمایه چه باید کرد؟
اگرچه شروع معاملات دیروز با افزایش تقاضا در برخی نماد‌های شاخص‌ساز همراه بود و شاخص کل روندی صعودی گرفت، زور تقاضا به عرضه نرسید و بورس دوباره عقب‌گرد کرد.
مسعود سلطانی | شهرآرانیوز - اگرچه شروع معاملات دیروز با افزایش تقاضا در برخی نماد‌های شاخص‌ساز همراه بود و شاخص کل روندی صعودی گرفت، زور تقاضا به عرضه نرسید و بورس دوباره عقب‌گرد کرد. بر این اساس در پایان معاملات دیروز، شاخص کل بورس پس از افت هزارو۹۳۴واحدی شاخص کل در ارتفاع یک‌میلیون‌و۲۶۰هزار واحدی قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۰/۱ درصدی مواجه شد. آخرین قیمت ۴۴نماد حداقل یک‌درصد نسبت‌به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته است و ۵۱۵نماد با کاهش بیش از یک‌درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

کارشناسان بازار معتقدند مجموع ابهامات حاکم بر بازار مانند دامنه نوسان و ورود نیافتن نقدینگی به بازار، مذاکره بر سر برجام، انتخابات ریاست‌جمهوری و احتمال کاهش قیمت دلار، سبب تداوم ریزش شاخص بورس شده است. هم‌اکنون تمام متغیر‌های تأثیرگذار بر بازار سرمایه روندی متعادل و رو به پایین دارند و تنها متغیری که می‌تواند بر بورس تأثیر زیادی بگذارد، افزایش قیمت کالا‌های مصرفی است.
 
به‌گفته فعالان بازار، حجم زیادی از معاملات در بازار سرمایه، تحت‌تأثیر اوراق بدهی است؛ به همین دلیل است که سهم‌های شرکت‌های ارزنده خریداری ندارد. بر این اساس، برخی پیش‌بینی می‌کنند که در کوتاه‌مدت به‌دلیل کمبود نقدینگی، روند اصلاح قیمتی در بازار سرمایه ادامه می‌یابد.

دیروز عضو شورای‌عالی بورس درباره دامنه نوسان گفت: از قبل دامنه نوسان و حجم مبنا در دست سازمان بورس و هیئت‌مدیره بود، اما درباره دامنه نامتقارن، بررسی‌های زیادی صورت گرفت. حسین سلاح‌ورزی گفت: نگاه غالب این است که دامنه نوسان باید با یک روند تدریجی باز شود. خود سازمان بورس هم برنامه‌هایی در این زمینه دارد. به نظر می‌رسد تا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری این امر اتفاق بیفتد.

دامنه نوسان نامتقارن ازجمله تصمیم‌هایی بود که عجولانه و به‌صورت غیرمنطقی در بازار گرفته شد و از همان ابتدا با ایراد‌هایی همراه بود، اما این نکته نباید فراموش شود که چنین قانونی، زمانی در بازار اعمال شد که بازار با روندی غیرمنطقی همراه شده بود. به‌نظر می‌رسد تغییر دامنه نوسان در محدوده مثبت و منفی۶ یا مثبت و منفی۱۰ به‌همراه افزایش حجم مبنا بتواند تاحدودی در شتاب سرعت ایجاد تعادل بازار تأثیرگذار باشد.

هم‌اکنون بازار بدهی ابزار کارآمدی برای کنترل ریسک سرمایه‌گذاران است. این بازار درکنار بازار سهام قرار دارد و سرمایه گذاران با تکیه بر دانش می‌توانند با تشکیل پرتفویی متنوع از سهام و اوراق بدهی، ریسک‌های خود را مدیریت کنند. البته از ویژگی‌های مهم این بازار برای سرمایه‌گذاران حقیقی، دور بودن از هیجان‌هاست؛ به همین دلیل در شرایط خاص، بازار جذابی است که سودی بیشتر از نرخ سپرده‌های ثابت بانکی به دنبال دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->