رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه شمار شهدای غزه از ۵۰ هزار و ۸۴۰ نفر عبور کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قالیباف خبر داد: افزایش ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار تأیید کلیات لایحه محیط زیستی دریا خزر در جلسه علنی مجلس اسلامی: امروز وارد فاز طلایی، قدرت‌ساز و اقتدارآفرین صنعت هسته‌ای می‌شویم سرنگونی هجدهمین پهپاد «ام کیو-۹» آمریکایی در آسمان یمن (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) وقتی گلوله‌ها لالایی را بریدند؛ صدای زنان غزه در گوش اسرائیل پزشکیان: به دنبال بمب اتم نیستیم | از صلح حمایت می‌کنیم، اما تسلیم نمی‌شویم + فیلم ذبح قربانی در مسجد الاقصی تعرض به هویت تاریخی و قانونی لست حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی حواشی تجمع مطالبه‌گران عفاف و حجاب رویترز ادعا کرد: شرط جدید حزب الله لبنان برای خلع سلاح ! توافق سئول و واشنگتن بر خلع سلاح کامل اتمی کره شمالی سخنگوی اتحادیه اروپا: ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم درخواست قالیباف از دولت برای ارائه لایحه مربوط به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند
سرخط خبرها

۲۲۲ تن از نامزدی شوراهای شهری خراسان رضوی انصراف دادند

  • کد خبر: ۶۳۴۸۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
۲۲۲ تن از نامزدی شوراهای شهری خراسان رضوی انصراف دادند
سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: از مجموع سه هزار و ۲۲۶ داوطلب ثبت‌نام کرده در ششمین دوره انتخابات شوراهای شهری این استان تاکنون ۲۲۲ نفر از ادامه حضور در فرایند انتخابات انصراف داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: از مجموع سه هزار و ۲۲۶ داوطلب ثبت‌نام کرده در ششمین دوره انتخابات شوراهای شهری این استان تاکنون ۲۲۲ نفر از ادامه حضور در فرایند انتخابات انصراف داده‌اند.

محمدعلی نبی پور، اظهار داشت: فرایند بررسی صلاحیت داوطلبان ثبت نام شده در انتخابات شوراهای شهر توسط هیات های اجرایی به پایان رسیده است که تا اواخر وقت امروز شمار افراد احراز صلاحیت شده اعلام خواهد شد.

وی گفت: در مجموع ۴۶۵ کرسی اصلی و علی البدل برای شوراهای اسلامی ۸۷ شهر این استان وجود دارد که در این دوره از انتخابات برای کسب هر کرسی نمایندگی شورای شهر به صورت تقریبی ۶ نفر با هم رقابت می‌کنند.

نبی‌پور گفت: بر اساس آمارها از نظر ترکیب جنسیتی ۴۰۴ داوطلب، معادل ۱۳ درصد داوطلبان این دوره از انتخابات، زن هستند که این رقم با دوره پنجم انتخابات شوراها تفاوت چندانی ندارد.

وی افزود: شمار دارندگان مدرک کارشناسی در این دوره ۳۴ درصد است که در دور قبل ۲۴ درصد بود و شمار دارندگان مدرک دکتری با یک درصد افزایش به ۴ درصد رسیده‌ اند که نشان می دهد داوطلبان عضویت در دوره ششم شوراها باسوادتر هستند و روحانیان نیز همچون دوره قبل ۳ درصد داوطلبان را تشکیل می دهند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۷ درصد داوطلبان این دوره سابقه ایثارگری دارند، ادامه داد: همچون دوره قبل شوراها ۱۶ درصد داوطلبان سابقه نمایندگی در ادوار قبل شوراها را دارند.

وی گفت: سهم گروه های سنی جوان در این دوره مانند گذشته است و داوطلبان زیر ۴۰ سال  ۳۹ درصد مجموع ثبت نام شدگان را دربرمی گیرند و داوطلبان بالای ۶۰ سال نیز ۴.۵ درصد ثبت نام شدگان هستند.

سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی به فرایندهای همزمان انتخابات میاندوره ای خبرگان رهبری در استان نیز اشاره کرد و گفت: دیروز فرصت ثبت نام داوطلبان حضور در این انتخابات به اتمام رسید و امروز جمعه آمار نهایی و قطعی ثبت نام شدگان در حوزه انتخابیه خراسان رضوی اعلام خواهد شد.

نبی پور گفت: شمار افراد ثبت نام قطعی شده استان برای انتخابات خبرگان رهبری تا ظهر روز جمعه به ۱۴ نفر رسیده است.

وی گفت: با گذشت چهار روز از آغاز ثبت نام داوطلبان شوراهای روستایی تاکنون چهار هزار و ۸۷۵ داوطلب در استان ثبت نام کرده اند که ۴۱ درصد آنان شغل آزاد داشته و ۳۴ درصد نیز کشاورز هستند.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان مشهد نیز گفت: ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی روستا در ۳۱۲ روستای سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد این شهرستان برگزار می‌شود.

احمد ریواده افزود: در چهار روز گذشته ۶۶۷ داوطلب برای انتخابات شوراهای روستایی ثبت نام کرده اند که ۴۰۷ نفر در بخش مرکزی، ۱۱۱ نفر بخش احمد آباد و ۱۶۰ نفر در بخش رضویه نام نویسی کرده اند.

انتخابات ششمین دوره‌ شوراهای اسلامی شهر و روستا روز جمعه ۲۸ خردادماه همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دومین انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در افزون بر پنج هزار شعبه اخذ رای مستقر در ۸۷ شهر و ۲ هزار و ۵۹۶ روستا و تیره عشایری خراسان رضوی برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->