تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب شده از رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟
سرخط خبرها

«گشان»؛ همچنان قرمز

  • کد خبر: ۶۳۵۲۴
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
«گشان»؛ همچنان قرمز
قیمت سهام شرکت پدیده در ۳ ماه گذشته ۴۹ درصد سقوط کرده است
مسعود سلطانی | شهرآرانیوز؛ تغییر مدیریت و پیشنهاد افزایش سرمایه دو اتفاق مهمی بود که در آخرین روز‌های اسفند ۹۹ در شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز رخ داد، اما این تصمیم‌ها و تغییرات مهم هم نتوانست وضعیت نماد معاملاتی این شرکت در بازار سرمایه را بهبود ببخشد. «گشان» از مرداد ۹۹ تاکنون در سراشیبی قیمتی قرار دارد. ۱۵ اسفند گذشته بود که با رای هیئت مدیره شرکت پدیده، مدیرعامل آن تغییر کرد.
 
۱۷ اسفند نیز پیشنهاد افزایش سرمایه پنج برابری را هیئت مدیره شرکت روی سامانه کدال منتشر کرد، با این حال از آن زمان تاکنون قیمت هر سهم از نماد «گشان»، ۱۷ درصد کاهش را تجربه کرده است. اکنون قیمت هر سهم از شرکت بین المللی توسعه گردشگری پدیده شاندیز در تابلوی بازار پایه فرابورس ایران، ۲۰۹۳ تومان است. قیمت «گشان» طی سه ماه گذشته ۲۸۵۳ تومان، معادل ۴۹ درصد سقوط را تجربه کرده است. وضعیت سهام شرکت ابنیه و ساختمان پدیده در سامانه معاملاتی سناپ، اما کمی بهتر است. اکنون هر سهم «ابنیه» در سناپ ۱۵۲۰ تومان معامله می‌شود، اما روند قیمت این نماد نیز نزولی بوده و طی سه ماه گذشته، ۳۳۱ تومان معادل ۱۷ درصد افت داشته است.

با این حال تلاش هیئت مدیره شرکت برای بهبود اوضاع همچنان ادامه دارد. به تازگی شرکت گردشگری سلامت پدیده کار خود را آغاز کرده است. فعالیت‌های عمرانی این شرکت نیز ادامه دارد، درحالی که مدیرعامل جدید آن در تازه‌ترین اظهارنظر خود جذب سرمایه را راهکار بهبود شرکت پدیده دانسته است. سعید ورودی در نخستین مصاحبه خبری خود در کسوت مدیرعاملی و در سال جدید گفته است: شرکت پدیده ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و برای معرفی این ظرفیت‌ها به سرمایه گذار و جذب حداکثری، به گزارش‌های دقیق و کاملی نیاز است که باید دراختیار آنان قرار گیرد.

ورودی ادامه داد: در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری به خصوص در شرکت‌های ابنیه و کیش باید آماده شود و در این زمینه به منظور جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی پیگیری خواهیم کرد.
طرح این نکات ازسوی مدیرعامل شرکت بین المللی توسعه گردشگری پدیده شاندیز به معنای آن است که این شرکت برای تکمیل پروژه‌های قدیمی خود و فروش آن ها، نیازمند جذب نقدینگی است، با این حال به نظر می‌رسد سیاست این شرکت، توجه و سرمایه گذاری برای کسب وکار‌های جدید است. ورودی، در این باره نیز گفته است: شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نو نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و هدف پیگیری جدی قرار خواهند گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->