ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

وزیر راه: تردد به ۳۹ کشور ممنوع است | پرواز به انگلیس همچنان ممنوع است

  • کد خبر: ۶۳۶۸۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
وزیر راه: تردد به ۳۹ کشور ممنوع است | پرواز به انگلیس همچنان ممنوع است
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای سفر و تردد به ۳۹ کشور ممنوعیت وجود دارد، گفت: با توجه به شرایط کرونایی، پرواز به انگلیس همچنان ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد اسلامی درباره محدودیت و ممنوعیت فعالیت تورهای مسافرتی به ترکیه، اظهارکرد: همه تورها موظف به عمل به مصوبات ستاد ملی کرونا هستند و این اقدام باید متوقف شود.

 

وی درعین حال گفت: پروازها به ترکیه به دلیل تبادلات تجاری برقرار است،‌ چون ترکیه نقطه اتصال به سایر کشورهای جهان است.

 

وزیر راه و شهرسازی درباره تمدید دو هفته‌ای محدودیت‌ها در سفر به عراق گفت: سفر به عراق به دلیل وضعیت قرمز استان خوزستان از قبل از عید ممنوع شده بود که این محدودیت‌ها با توجه به نشست سه شنبه گذشته قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دو هفته دیگر تمدید شد.

 

اسلامی با اشاره به اینکه ما ممنوعیت تردد به ۳۹ کشور را داریم و سفر به انگلیس همچنان ممنوع است، گفت: فعلا سفر به عراق و ترکیه در کشورهای همسایه ممنوع است و سفر به بقیه کشورهای همسایه هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

 

وی از تشدید کنترل در مبادی مرزی خبر داد و گفت: تستهای پی سی آر در مرزها گرفته می شود و هلال احمر هم اخیرا با مصوبه ستاد ملی وارد عمل شده و مقرر شده با توجه به آموزش‌هایی که به همین منظور دیده‌اند، از افراد تست بگیرند تا مبتلایان به کرونا وارد کشور نشوند.

 

وزیر راه وشهرسازی در بخش دیگری از این گفت‌و گو درباره سفرهای نوروزی، اظهار کرد: امسال سفرهای نوروزی نسبت به شرایط عادی کشور مانند سال ۹۷، کاهش داشته‌ایم. در نوروز ۹۸ هم سفرها به دلیل وقوع سیل کم شد اما سفرها نسبت به نوروز ۹۸، ۱۹ درصد افزایش داشت و نسبت به نوروز ۹۹ که همه جا قفل بود و تردد نبود، حدود ۹۰ درصد افزایش داشت.

 

به گفته وزیر راه و شهرسازی،حدود و چهار و نیم میلیون نفر امسال با وسیله نقلیه عمومی(اتوبوس، سواری و مینی‌بوس) سفر کردند این تعداد با نفر صندلی است نه شماره ملی و ممکن است یک نفر رفت و برگشت داشته باشد که در این صورت تعداد نصف می‌شود.

 

وی افزود: علاوه بر این حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر با هواپیما و ۸۰۰ هزار نفر با قطار سفر کردند. حدود ۳ میلیون با سواری شخصی جابجا شده‌اند.

 

اسلامی در پاسخ به این سوال که ممنوعیت سفر به ترکیه تا چه زمانی است، گفت: این مصوبه سه شنبه هفته گذشته ابلاغ شده است و زمان پایان ممنوعیت سفر با تور به ترکیه مشخص نیست.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->