معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
سرخط خبرها

چشم انداز شور انتخاباتی در «کلاب هاوس»

  • کد خبر: ۶۳۷۷۵
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
چشم انداز شور انتخاباتی در «کلاب هاوس»
نخستین نشست مجازی جبهه اصلاحات با سخنرانی ابراهیم اصغرزاده و آذر منصوری برگزار شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ نزدیک می‌شویم که شبکه اجتماعی جدیدی به نام «کلاب هاوس» توانسته جایگاه تازه‌ای در فضای سیاسی ایران باز و بیش از پیش توجه‌ها را به انتخابات ۱۴۰۰ جلب کند. بااینکه مدت زیادی از انتشار اپلیکیشن کلاب هاوس نمی‌گذرد، تعداد زیادی از کاربران ایرانی فضای مجازی به آن وارد شده اند؛ فعالان سیاسی و خبرنگاران اصلاح طلب و اصولگرا به این شبکه پیوسته و اتاق‌های مجازی را هم برای سازمان دهی مباحث سیاسی و انتخاباتی تشکیل داده اند.
 
در همین راستا، شامگاه شنبه ۲۱ فروردین، اولین نشست مجازی جبهه اصلاحات در کلاب هاوس با حضور ابراهیم اصغرزاده، رئیس کمیته سیاسی جبهه اصلاحات، و آذر منصوری، سخنگوی جبهه اصلاحات، درباره سازوکار‌های جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برگزار شد.


اساسی‌ترین مشکل، شکاف بین دولت و ملت است

اصغرزاده در این نشست مجازی با انتقاد از نظارت استصوابی شورای نگهبان گفت: بدترین پروژه و پرهزینه‌ترین پروژه برای کشور نظارت استصوابی بود. وی در ادامه با آسیب شناسی وضع فعلی کشور و ضرورت توجه به جوان گرایی و تخصص گفت:  اساسی‌ترین مشکل در جامعه شکاف بین دولت و ملت است. در کشور را باز کنید تا بهترین و متخصص‌ترین جوان‌های ایران وارد کشور شوند تا متوجه شوید فرق بین بهترین جوان‌های کشور با نور چشمی‌های داخلی چیست. جوان هراسی و جلوگیری از وارد شدن جوانان به امور به مهم‌ترین پاشنه آشیل حاکمیت بدل شده است، زیرا نوآوری از ویژگی‌های نسل جوان است.
 
اگر وضعیت کشور خراب است به این دلیل است که افراد مسئولیت کار خود را قبول نمی‌کنند. این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین در دفاع از مشی اصلاح طلبان و ضرورت حفظ این جریان سیاسی علی رغم همه فشار‌های موجود گفت: کجای دنیا دیده اید که جریان اصلاح طلب مانند ایران با وجود امنیتی سازی سیاست، اقتصاد، فرهنگ همچنان امیدوار به بهبود اوضاع باشد و برای سامان دهی کشور تلاش کند. اگر ما بپذیریم که سیستم اصلاح ناپذیر است باید کنار بکشیم. اگر اصلاح طلبی به بن بست برسد، سیاست ورزی هم به بن بست می‌رسد. پایگاه اصلی اصلاح طلبان طبقه متوسط بوده و اکنون این طبقه دچار مشکل شده است.


ضرورت بازگشت اصلاح طلبان به مردم

منصوری نیز در طرح بحث خود در کلاب هاوس درباره ضرورت بازگشت اصلاح طلبان به مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: مهم‌ترین کانون قدرت و اعتبار اصلاح طلبان، اعتماد و همراهی مردم است. هرگاه این اعتماد و همراهی زیاد بوده است، اصلاح طلبان توانسته اند گام‌های بلند بردارند.
وی در ادامه با تشریح مؤلفه‌های گفتمان اصلاح طلبی افزود: گفتمان اصلاح طلبی به دنبال تحقق دموکراسی، توجه به حقوق شهروندی، استقلال، پرهیز از خشونت و قانون مداری است. ما اصلاح طلبیم و راه دیگری جز اصلاح طلبی را بلد نیستیم.
 
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه با تأکید بر ضرورت واقع بینی در شرایط کنونی درباره چشم انداز جریان اصلاحات و انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت: ما از جریان اصلاحات باید با توجه به ظرفیت‌های موجود انتظار داشته باشیم. در انتخابات ۱۴۰۰ اصلاح طلبان باید روی دو مسئله تمرکز داشته باشند؛ یکی احیای سرمایه اجتماعی و دومی احیای قاعده رقابت سیاسی در انتخابات که در انتخابات ۹۸ گام‌های جدی در این زمینه برداشته شد. اگر این مسیر ادامه پیدا کند، می‌توان به آینده جریان اصلاح طلبی امیدوار بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->