۱۵۰۰ غیرنظامی در ساحل سوریه کشته شدند (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای هلندی: گفت‌و‌گو با اروپا بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک باشد خشم مردم عراق از سفر وزیر خارجه جولانی به بغداد ضیافت افطاری سفارت امارات برای مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی فاجعه انسانی هولناک در رفح برخورد میکروفون به صورت ترامپ + ویدئو مانور قدرت به سبک روسی: پوتین فرستاده ترامپ را ۱۲ ساعت معطل کرد درخواست پاریس از مسکو برای پذیرش آتش بس موقت تبادل نظر مقامات دمشق و بغداد درباره تحولات منطقه انتصاب ۱۹۰ مدیر زن در خراسان رضوی | مشکلات اجرایی انتخابات شورا‌ها برطرف می‌شود فرایند جذب سرمایه‌گذار در خراسان رضوی تسریع می‌شود مخالفت شدید سومالی با کوچ اجباری مردم غزه به این کشور روزانه ۳۵۰ نفر اتباع غیرمجاز از خراسان رضوی طرد می‌شوند | فرمانداران جدید شهرستان‌ها، جوان‌تر و با تحصیلات بالاتر درخواست لندن از متحدان برای افزایش فشارها بر مسکو تروریست‌های بلوچ در پاکستان: تمام ۲۱۴ گروگان را کشتیم بلاروس: زلنسکی مانند یک حرام‌زاده رفتار کرد خسارت ۱۴ میلیارد دلاری جنگ به لبنان چین تردد در دریای زرد شمالی را ممنوع کرد علی العهد یاقدس، شعار روز قدس ۱۴۰۴ درخواست پاکستان برای انتصاب فوری نماینده ویژه سازمان ملل جهت مقابله با اسلام‌هراسی روایت ترامپ از مذاکرات آتش‌بس در غزه: تنفری وصف‌ناشدنی بین طرفین وجود دارد اخراج دومین دانشجوی حامی فلسطین از آمریکا روایتی چینی از دیدار وانگ‌یی با معاونان وزیران خارجه ایران و روسیه تحویل ۴۲ دستگاه خودرو سنگین به شهرداری‌های خراسان رضوی | مظفری: شهرداری‌ها خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم هستند + فیلم حماس: تعامل ما برای مذاکرات مثبت است | تعلل رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام، تکلیف نهایی پالرمو و CFT را مشخص خواهد کرد | تصویب ابتدایی لوایح در کمیسیون‌های ویژه پشت‌پازدن آمریکا به کره جنوبی ورود هواپیما‌های نظامی روسیه به منطقه دفاع هوایی کره‌جنوبی (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نماینده ظریف در امور افغانستان با عبدالله عبدالله دیدار کرد

  • کد خبر: ۶۳۹۲۷
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
نماینده ظریف در امور افغانستان با عبدالله عبدالله دیدار کرد
نماینده ویژه وزیر امور خارجه در امور افغانستان با رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان آخرین تحولات افغانستان و منطقه، روند جاری مذاکرات بین‌الافغانی و طرق رسیدن به صلح و ثبات پایدار در این کشور را بررسی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نماینده ویژه وزیر امور خارجه در امور افغانستان امروز - دوشنبه - با رییس شورای مصالحه ملی افغانستان درباره آخرین تحولات افغانستان و روند مذاکرات صلح این کشور گفت وگو کرد.

 

محمد ابراهیم طاهریان در ادامه رایزنی‌ها با مقامات کشور افغانستان با عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

در این گفت‌­وگو آخرین تحولات افغانستان و منطقه، روند جاری مذاکرات بین‌الافغانی و طرق رسیدن به صلح و ثبات پایدار مورد رایزنی و تأکید قرار گرفت.

 

منبع: اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->