برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

روحانی در گفتگو با امیر قطر: نظامی گری درمنطقه نمی‌تواند مشکلات را حل کند

  • کد خبر: ۶۳۹۹۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷
روحانی در گفتگو با امیر قطر: نظامی گری درمنطقه نمی‌تواند مشکلات را حل کند
رئیس جمهور با استقبال از مواضع دولت قطر درخصوص موضوعات منطقه ای، برلزوم حل و فصل مسائل و بحران‌های منطقه‌ای از جمله بحران یمن از طریق گفتگو و مذاکره تاکید کرد و با خطرناک خواندن حضور رژیم صهیونیستی در منطقه، گفت: تنها روش موفق برای تامین امنیت، صلح و وثبات در منطقه را حل و فصل مسائل از طریق مسالمت آمیز و مسئولیت پذیری و درنظر گرفتن منافع جمعی می‌دانیم و معتقدیم نظامی گری نمی‌تواند مشکلات منطقه را حل کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در تماس تلفنی "شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی" امیر قطر ضمن تبریک حلول ماه رمضان به دولت و مردم کشور، بر توسعه و تعمیق روابط تهران – دوحه در همه زمینه بویژه تجاری و اقتصادی تاکید کرد.

روحانی در این تماس تلفنی همچنین با اشاره به مذاکرات اخیر در وین درخصوص موضوع هسته‌ای و تمایل آمریکا برای بازگشت به برجام، تاکید کرد: تنها راه، بازگشت آمریکا به برجام و لغو همه تحریم‌ها و عمل به کلیه تعهدات براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است و بی تردید، پس از این اقدام از سوی آمریکا، ایران نیز به همه تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت.

روحانی با بیان اینکه امیدوارم آمریکایی‌ها در مدت این چند سال فهمیده باشند که راه تحریم و فشار راه درستی نیست، گفت: آمریکایی‌ها باید به قطعنامه شورای امنیت و توافقات هسته‌ای بین ۷ کشور برگردند و این تنها راه حل است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به همکاری‌های خوب دو کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی واقتصادی، بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط تاکید و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد در امور اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

امیر قطر نیز در این گفتگو ضمن تبریک متقابل حلول ماه مبارک رمضان، بر توسعه و تعمیق روابط دو کشور بویژه همکاری‌ها در حوزه حمل و نقل تاکید کرد و گفت: دو کشور باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه مناسبات استفاده کنند.

شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی با استقبال از آغاز مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین، تاکید کرد: دوحه از مسیر گفتگو و مذاکره برای حل و فصل مشکلات استقبال می‌کند و امیدوار است همه طرف‌های برجام با بازگشت به تعهدات خود موجبات احیای این توافق بین المللی چند جانبه را فراهم کنند.

امیر قطر در این مکالمه بار دیگر دعوت از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به قطر را مطرح و ابراز امیدواری کرد در این سفر مقامات دوکشور به صورت حضوری و از نزدیک درخصوص مسائل مورد علاقه دو جانبه و منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->