پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند
سرخط خبرها

زمان پایان کلاس‌های دوره ابتدایی اعلام شد

  • کد خبر: ۶۴۰۷۱
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
  • ۷
زمان پایان کلاس‌های دوره ابتدایی اعلام شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تاریخ پایان کلاس‌های دوره دبستان در سال ۱۴۰۰، نحوه ارزشیابی پایانی (کارنامه) و امتحانات دوره ابتدایی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حکیم زاده اظهار کرد: در شیوه نامه ای که هفته جاری نهایی خواهد شد، پیش بینی شده است که برای دوره ابتدایی و دوره متوسطه با توجه به اقتضائاتی که دارند؛ دستورالعملی به صورت جداگانه ارسال شود.

 

وی افزود: پایان برگزاری کلاس ها و زمان آموزش سی و یکم اردیبهشت ماه خواهد بود و مدرسه تلویزیونی ایران هم تا آن زمان به ارائه آموزش ها خواهد پرداخت. معلمان و مدیران دوره ابتدایی ده روز فرصت دارند تا تاریخ ۱۰ خرداد نتایج پایانی ارزشیابی نوبت دوم را در کارنامه دانش آموزان ثبت کنند.

 

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه در دوره ابتدایی ارزشیابی کیفی توصیفی به صورت فرایندی انجام می شود؛ تصریح کرد: براساس شواهد و اطلاعاتی که معلمان در طول سال تحصیلی بدست آورده اند و براساس ارزیابی های عملکردی که در پایان سال از دانش آموزان انجام می دهند، نتایج نهایی را ثبت خواهند کرد.

 

حکیم زاده درخصوص برگزاری ارزیابی عملکردی در دوره ابتدایی اظهار کرد: ما تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم و با توجه به شرایط متفاوتی که در مناطق مختلف کشور داریم برنامه ریزی می کنیم. در مناطق آبی که عمدتا مناطق کم جمعیت روستایی و عشایری هستند از قبل هم مصوبه ای برای برگزاری کلاس ها به صورت حضوری داشتیم و خوشبختانه هیچ مشکلی هم تاکنون ایجاد نشده است. ارزیابی عملکردی برای این دانش آموزان با تشخیص معلم به صورت حضوری است، اما در بقیه مناطق زرد و نارنجی و قرمز با توجه به اعلام ستاد ملی کرونا تصمیم گیری خواهد شد. اما مشخصا در مناطقی که امکان برگزاری آزمون ها به صورت حضوری وجود نداشته باشد، قطعا با استفاده از بستر برخط این ارزیابی ها انجام می گیرد.

 

وی ضمن تاکید بر اهمیت ارزیابی عملکردی از میزان یادگیری دانش آموزان پایه اول و دوم ابتدایی که مهارت های پایه سواد را یاد می گیرند، ابراز کرد: بر اساس این شیوه نامه برای این دانش آموزان علاوه بر معلمان، مدیران مدارس هم مسئولیت خواهند داشت که در خصوص تضمین یادگیری این دسته از دانش آموزان  اطمینان حاصل کنند.

 

حکیم زاده گفت: اگر نتایج ارزشیابی ها در پایان سال تحصیلی نشان دهد دسته ای از دانش آموزان به هر دلیل، مثلا به دلیل عدم همراهی موثر والدین؛ دچار مشکلاتی در یادگیری مهارت های پایه باشند، قطعا برنامه های جبرانی در نظر خواهیم گرفت.

 

ور در پاسخ به اینکه امتحانات در چه زمانی برگزار خواهد شد؟ نیز گفت: دوره ابتدایی ارزشیابی کیفی توصیفی دارد و به شکل سنتی آزمونی برگزار نخواهد شد و معلمان با توجه به شواهد و اطلاعاتی که جمع آوری می کنند و ارزیابی عملکردی این کار را انجام می دهند.

 

حکیم زاده که با رادیو صحبت می کرد، تاکید کرد: کلاس ها تا پایان اردیبهشت ادامه خواهد داشت و معلمان از آن به بعد ده روز فرصت دارند تا بتوانند نتایج ارزشیابی پایانی را ثبت کنند. لکن اگر بر اساس فرایند یادگیری نیاز به ارزیابی عملکردی مجدد در پایان سال وجود داشته باشد، در این دوره ده روزه امکان این کار فراهم خواهد بود.

 

وی در این باره که امتحانات نهایی چگونه خواهد بود؟گفت: با توجه به تفاوتهایی که دوره ابتدایی و متوسطه در نحوه ارزشیابی دارند، همکاران مربوط حتما در فرصت مناسب پس از نهایی شدن شیوه نامه امتحانات، مراتب را به اطلاع همگان خواهند رساند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پارسا حقیقت دوست
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
0
1
عالی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
0
0
ووووایییی اموزش مجازی فقط تا هفته بعد ادامه دارهههه اخججججوووننننن خسته شده بودم
ابوالفضل
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
0
0
حیف معلم ما تا ۱۲ خرداد امتحان میگیرهه
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
1
0
اخ جون
فلان
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
1
0
خیلی خوب شد
....
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
0
0
ایول
فاطمه جمشیدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
0
0
کلاس عالی بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->