حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت‌انگیز و شرم‌آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟
سرخط خبرها

ترور یک استاد دانشگاه در کابل | چهار نظامی در نزدیکی کابل هدف قرار گرفتند

  • کد خبر: ۶۵۰۳۹
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
ترور یک استاد دانشگاه در کابل | چهار نظامی در نزدیکی کابل هدف قرار گرفتند
افراد مسلح ناشناس یکی از استادان دانشگاه خصوصی پیشگام را در شهر کابل ترور کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این رویداد حوالی ساعت ۸:۳۰ صبح امروز شنبه (۴ ثور/اردیبهشت) در مربوطات حوزه چهارم امنیتی شهر کابل رخ داده است.

 

شاهدان عینی می‌گویند که افراد مسلح ناشناس "رفیع عثمانی" یکی اساتید دانشگاه خصوصی پیشگام را در مربوطات حوزه چهارم امنیتی شهر کابل در مقابل این دانشگاه به ضرب گلوله کشتند.

 

فردوس فرامرز سخنگوی فرماندهی پولیس کابل وقوع یک رویداد امنیتی در مربوطات حوزه چهارم امنیتی شهر کابل را تایید کرد، اما درباره نوعیت آن و هویت فرد قربانی چیزی نگفت.

 

تاکنون فرد یا گروهی مسوولیت این رویداد را به عهده نگرفته است.

 

این در حالی است که نزدیک به سه ماه پیش نیز "مبشر مسلمیار" استاد دانشکده شرعیات دانشگاه کابل در انفجاری در مربوطات ناحیه سوم شهر کابل کشته شد.

 

تاکنون مسئولیت آن رویداد را نیز فرد یا گروهی به عهده نگرفته است.

 

همچنین فرماندهی پلیس کابل تأیید می‌کند که در ولسوالی/شهرستان پغمان ولایت کابل چهار نظامی توسط تفنگ‌داران ناشناس کشته شده‌اند.

 

این درحالی است که در ماه‌های اخیر ترورهای هدفمند در شهر کابل افزایش یافته است. مسئولیت بیشتر این ترورها را شخص و یا گروهی به عهده نگرفته است، اما دولت افغانستان گروه طالبان را مسئول این رویدادها می‌داند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->