مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

استفاده از ماسک در خودروی شخصی اجباری ندارد

  • کد خبر: ۶۵۵۷۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸
استفاده از ماسک در خودروی شخصی اجباری ندارد
افرادی که در خودروی شخصی و تنها هستند نیازی به استفاده از ماسک ندارند و اتفاقا باید هوای مناسب در ماشین تبادل شود.
به گزارش شهرارانیوز، آمیتیس رمضانی، دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور در مورد موج چهارم کرونا و چگونگی الگوی شیوع این ویروس در گروه‌های سنی مختلف با برنامه «گفتگوی علمی» مصاحبه کرد.

رمضانی با بیان اینکه ویروس غالب در جامعه ما ویروس جهش یافته انگلیسی است گفت: این ویروس سرایت و کُشندگی بیشتری دارد و از نظر سیر بیماری نیز متفاوت است به این معنا که بیماران، زودتر بدحال می‌شوند.


وی با بیان اینکه این ویروی از نظر سایز و اندازه تغییری نکرده گفت: زمانی که تغییرات جهشی در این ویروس ایجاد می‌شود توانایی‌های ویروس هم افزایش پیدا می‌کند و دلیل توصیه ما به دو ماسک هم این است که یک ماسک صورت را کامل و از گوشه‌ها نمی‌پوشاند.


دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور اظهارکرد: دلیل پیک چهارم و افزایش روند بستری‌های امروز ناشی از بازگشایی‌ها از بهمن ماه و خرید‌ها و رفت و آمد‌های زیاد مردم در اسفندماه سال گذشته و بعد هم سفر‌های نوروزی و دورهمی‌های کامل است و البته ما هنوز به پیک کامل نرسیده‌ایم.


رمضانی گفت: مردم تصور کردند که بازگشایی‌ها به معنای از بین رفتن این ویروس است درصورتیکه هیچ تغییری ایجاد نشده بود و فقط تعداد گردش ویروس کمتر شده بود.

وی به مردم توصیه کرد که حتی الامکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکنند و در تجمع‌ها و مکان‌های پرازدحام شرکت نداشته باشند.


دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور توزیع بسته‌های معیشتی بین اقشار کم درآمد و اعمال قوانین سختگیرانه در تردد‌ها را از مسئولان خواستارشد و گفت: ما باید رفت و آمد‌ها را کنترل کنیم تا حداقل تلفات کمتری داشته باشیم و شیب را کاهش دهیم.


رمضانی درمورد تغییر رفتار ویروس کرونا با بیان اینکه طیف سنی مبتلایان تغییر کرده اظهارکرد: تا چد ماه قبل، بچه‌ها و افراد جوان‌تر علائم خفیف و کمتری داشتند و خیلی راحت‌تر بهبود پیدا می‌کردند، اما متاسفانه در پیک چهارم جوانان و بچه‌ها در کنار افراد مسن مبتلا شده و جزو گروه‌های مبتلا قرار گرفته‌اند.


وی افزود: تا زمانی که واکسیناسیون شروع شود و به مرحله عمومی برسد باید از خودمان محافظت کنیم البته این به معنای این نیست که مردم خیلی نگران شوند، اما باید سعی کنند این مسئله را به خوبی مدیریت کنند چراکه ممکن است تا یک سال آینده هم درگیر این بیماری باشیم.


دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور با بیان اینکه نیازی به استفاده از ماسک در داخل خودرو نیست گفت: افرادی که در خودروی شخصی و تنها هستند نیازی به استفاده از ماسک ندارد و اتفاقا باید هوای مناسب در ماشین تبادل شود.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->