توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟
سرخط خبرها

رکوردشکنی کرونا در تهران

  • کد خبر: ۶۵۶۱۱
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۷
رکوردشکنی کرونا در تهران
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با اشاره به روند افزایشی کرونا در تهران، گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته رکورد جدیدی در میزان بستری جدید در استان به ثبت رسید و کماکان بالاترین میزان بستری و مرگ و میر مربوط به ابتدای کهنسالی است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا زالی گفت: آمار بیماری کرونا در استان تهران کماکان در شاخه صعودی و روبه افزایش است به شکلی که ما در طول ۲۴ ساعت گذشته رکورد جدیدی در میزان بستری جدید در استان به ثبت رساندیم و ۱۸۲۰ بیمار جدید در تهران در ۲۴ ساعت قبل بستری شدند که ۲۰۲ نفر از آنها مستقیما در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

 

وی افزود: با این احتساب کلیه موارد بستری در ۱۰۵ بیمارستان استان  تهران ۸۲۳۰ بیمار است که ۲۰۱۰ نفر از آنها در ICU بستری هستند. با توجه به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۳۰ بیمار مجموعا از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند و با توجه به عدد ۱۸۲۰ رکورد روزانه مشاهده می‌کنید که تعداد بستری جدید ما از موارد ترخیصی فزونی دارد و این نشان دهنده بالا بودن سطح  اشباعی بیمارستان‌ها است پس کماکان رو به صعود هستیم و هنوز به قله و آمار همگن و متوازن نرسیده‌ایم و پیش‌بینی ما تکرار این الگو تا اواسط هفته آینده است.

 

زالی تاکید کرد: در بخش مراجعین سرپایی که اولین شاخص اصلاح پذیر ما است کماکان عدد ما ۱۵ هزار و ۸۰۰ بیمار است که اگر سهم بخش خصوصی را هم در نظر بگیریم عدد فراتر هم خواهد رفت. مستحضرید که تا زمانی که شاخص سرپایی ما به عدد منطقی تر و روند افولی نزدیک نشود کماکان سایر شاخص‌ها هم افزایشی خواهند بود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: نکته مهم که این هفته جلب توجه می‌کند این است که باز توزیع مراجعین سرپایی ما به بخش درمانی نسبت به بخش بهداشتی بیشتر شدند که دو دلیل دارد. اولین موضوع این است که ممکن است الگوی بیماران به سمت بدحال تر شدن رفته باشد و یا به دلیل فعال شدن مطب‌ها بار مراجعه به مراکز بهداشتی تغییر کرده است. به نظر می‌رسد شرایط اول بیشتر به واقعیت نزدیک باشد و الگوی مراجعه بیمارستانی مشخص میکند بیمارانی که بستری می‌شوند حال وخیم تری دارند.

 

وی افزود: در طول روزهای اخیر مجددا الگوی خانوادگی بیماران رو به افزایش است. تنها شاخصی که نسبت به هفته گذشته کاهش یافته میزان مراجعین و بستری زیر ۱۰ سال بوده است اما  در گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال افزایش آمار مبتلایان را داریم. متاسفانه ۸۵ درصد مرگ و میر در استان تهران در طول هفته اخیر مربوط به سنین بالاتر از ۵۵ سال بوده است و ۵۴ درصد بستری هم مربوط به گروه سنی ۵۵ سال به بالا بوده است یعنی کماکان بالاترین میزان بستری و مرگ و میر مربوط به ابتدای کهنسالی است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->