کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید رؤیای جام جهانی برای پالمر به خطر افتاد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | رؤیاپردازی شیاطین سرخ در آنفیلد هشدار جدی ساپینتو به بازیکنان استقلال تلاش خطیر برای بازگشت به استقلال| تاجرنیا واکنش نشان داد اوسمار یا برانکو، کدامیک جانشین هاشمیان می‌شود؟ شایعه شیرین برای هواداران پرسپولیس| جانشینان درویش و هاشمیان در یک قاب+ عکس نفس راحت پرسپولیس در شب شکست| پایان سرطان درویش! مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی! قطع پاداش استقلالی‌ها به دستور ساپینتو پس از برد مقابل مس رفسنجان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۲۶ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد+ ویدئو گل‌ها(۲۶ مهر ۱۴۰۴)| پایان هاشمیان اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس برابر خیبر واکنش تند هادی چوپان به انتخاب رئیس جدید فدراسیون بدنسازی جلالی اجازه تمرین پیدا نکرد اندونگ به ایران نرسید!
سرخط خبرها

هشدار پزشکان استقلال به مجیدی: دیاباته فقط ۴۵ دقیقه بازی کند

  • کد خبر: ۶۵۶۷۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷
هشدار پزشکان استقلال به مجیدی: دیاباته فقط ۴۵ دقیقه بازی کند
مصدومیت شیخ دیاباته به گونه‌ای است که پزشکان استقلال از فرهاد مجیدی خواسته اند به این بازیکن در بازی با الشرطه ۹۰ دقیقه بازی ندهد. پزشکان استقلال نهایت زمانی که برای استفاده از این بازیکن در نظر گرفته اند، ۴۵ دقیقه است.

گروه ورزشپ شهرآرا نیوز، مصدومیت شیخ دیاباته دربازی با الاهلی عربستان تا حد زیادی بر عملکرد خط حمله استقلال تاثیر گذار بود واین بازیکن حتی دردقایقی که وارد زمین شد نیز نتوانست باری از روی دوش استقلال بردارد وگلی وارد دروازه حریف کند. دیاباته به دلیل مصدومیتی که در بازی با الدحیل قطر به آن دچار شد، با شرایط جدید مواجه شده و این طور که پزشکان باشگاه استقلال اعلام کرده‌اند دربازی با الشرطه نیز که آخرین دیدار استقلال درلیگ قهرمانان آسیا محسوب می‌شود، نمی‌تواند به طور کامل دراختیار استقلال باشد.


درهمین راستا پزشکان استقلال به فرهاد مجیدی هشدار داده‌اند که هرگز دیاباته را ۹۰ دقیقه درترکیب استقلال قرار ندهد. نهایت زمانی که پزشکان استقلال برای بازی گرفتن ازدیاباته در نظرگرفته‌اند ۴۵ دقیقه است که این موضوع به اطلاع فرهاد مجیدی هم رسیده است. پزشکان به سرمربی استقلال اعلام کرده‌اند اگر بیش از حد به پای دیاباته فشار وارد شود این بازیکن قادر نیست استقلال در بازی‌های لیگ دنبال کند و احتمالا با مصدومیت شدیدتر مواجه می‌شود.
حالا باید دید مجیدی از دبایاته درترکیب اصلی استفاده می‌کند یا اینکه این بازیکن را برای نیمه دوم در ترکیب تیمش قرار خواهد داد. استقلال اگر نتواند الشرطه را ببرد صعودش از این گروه وابسته به نتایج دیگر تیم‌ها خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->