سرتیپ آراسته: ملتی که توان دفاعی نداشته باشد، تسلیم بیگانگان می‌شود رافائل گروسی: بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران‌شده ایران دسترسی نداشتند گروسی: ایران همکاری‌اش با آژانس را بهبود بخشد حاجی بابایی: مردم همچنان بر آرمان‌های امام و تاکیدات مقام معظم رهبری پایبند هستند قالیباف پیش از عزیمت به پاکستان: توسعه روابط پارلمانی از اهداف سفر به اسلام آباد است نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها با ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای مخالف‌ هستند اردن و انگلیس بر ضرورت اجرای بند‌های توافق غزه تأکید کردند ادامه بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در صحن علنی مجلس (۱۴ آبان ۱۴۰۴) پنتاگون با فروش جنگنده‌های پیشرفته اف‌-۳۵ به عربستان موافقت کرد شهردار نیویورک: مسلمان هستم و بابت آن عذرخواهی نمی‌کنم + فیلم یک مسلمان شیعه شهردار نیویورک شد+ بیوگرافی تل‌آویو در حال بررسی خروج اعضای حماس از تونل‌های رفح در ازای تحویل جسد نظامی صهیونیست نامه شدیداللحن ایران به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تهدیدات هسته‌ای ترامپ استقبال مکرون از آزادی شهروندان فرانسوی بازداشت شده در ایران تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا سنای آمریکا برای چهاردهمین بار در تصویب لایحه بودجه ناکام ماند (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی در محله‌ها هستند تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه کره شمالی نتانیاهو دوباره در دادگاه حاضر شد عراقچی: جایزه نوبل اعتبار خود را از دست داده است افزایش کمک‌های مالی آلمان به اوکراین به ۱۱.۵ میلیارد یورو حملات پهپاد‌های اوکراینی به یک مجتمع پتروشیمی روسیه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی با نیرو‌های اوکراینی در نزدیکی پوکروفسک دیدار کرد هشدار ترامپ درباره پیروزی دموکرات‌ها عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است کشف جسد یک اسیر صهیونیست در شرق الشجاعیه | حماس: در تلاش برای تکمیل روند تبادل هستیم (۱۳ آبان ۱۴۰۴) واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به صحبت های اخیر ثابتی: اظهارات افراد ناآگاه در رابطه با همکاری‌های نظامی فاقد اعتبار است
سرخط خبرها

سخنگوی قوه قضائیه: گفتمان مبارزه با فساد در کشور نباید کمرنگ شود

  • کد خبر: ۶۵۶۸۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
سخنگوی قوه قضائیه: گفتمان مبارزه با فساد در کشور نباید کمرنگ شود
اسماعیلی گفت: طبق افکارسنجی صورت گرفته از سوی مرکز افکارسنجی دانشگاه تهران که در تیر ۹۹ انجام شد، بیش از ۲۸ درصد مردم از قوه قضاییه درخواست داشتند که مبارزه با مفاسد اقتصادی را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست تخصصی ارزیابی روند مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور که همزمان با سالگرد صدور فرمان ۸ ماده‎ای مقام معظم رهبری برای مبارزه با فساد با حضور مسئولان و کارشناسان دستگاه‎های ذیربط برگزار شد، با بیان اینکه مسئله مبارزه با فساد، دغدغه ۲۰ ساله مقام معظم رهبری است عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ فرمانی ۸ ماده‌ای را برای مبارزه با فساد صادر و در آن به مدیران و مسئولان کشور توصیه کردند که نسبت به مسئله مبارزه با مفاسد اقتصادی اهتمام داشته باشند.

 

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به دستاوردها و پیشرفت‌های قوه قضاییه در مقوله مبارزه با فساد طی ۲ سال اخیر گفت: عملکردهای این عرصه در دوره تحول قضایی به میزان قابل توجهی تغییر پیدا کرده است و البته دستگاه قضایی به هیچ عنوان ادعایی ندارد که در مبارزه با فساد به نقطه مطلوب رسیده است.

 

اسماعیلی با اشاره به نظرسنجی تیرماه سال ۹۷ مرکز تحقیقات صداوسیما که رضایت ۲۷ درصدی از عملکرد قوه قضاییه در حوزه مبارزه با فساد را نشان می‌داد، بیان کرد: طبق افکارسنجی صورت گرفته از سوی مرکز افکارسنجی دانشگاه تهران که در تیر ۹۹ انجام شد، در میان ۱۳ اولویت تعیین شده بیش از ۲۸ درصد مردم از قوه قضاییه درخواست داشتند که مبارزه با مفاسد اقتصادی را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد؛ اولویت ۱۰ درصد از مردم اجرای عدالت و مبارزه با بی‌عدالتی بود و ۹/۳ درصد مردم نیز حل مشکلات و رسیدگی به حقوق و شکایات مردم را در اولویت می‌دانستند.

 

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه در نظرسنجی صورت گرفته از سوی مرکز افکارسنجی دانشگاه تهران مشخص شد که ۷۰ درصد مردم اقدامات قوه قضاییه در برخورد با مفاسد را واقعی می‌دانند نه نمادین، افزود: ۷۱ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که وضعیت برخورد با قضات و کارکنان متخلف درون قوه قضاییه نسبت به گذشته بهتر شده است.

 

اسماعیلی ضمن اشاره به اینکه ۵۷ درصد مردم معتقدند که بدنه دستگاه قضا در موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی منویات رئیس قوه قضاییه را اجرایی می‌کنند، از افزایش ۳۰ درصدی امید به آینده در سطح جامعه در نتیجه اقدامات فسادستیزانه قوه قضاییه خبر داد.

 

منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->