حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسن بخش خصوصی چه زمانی به ایران می رسد؟

  • کد خبر: ۶۵۹۸۵
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۳
واکسن بخش خصوصی چه زمانی به ایران می رسد؟
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو می‌گوید مقدمات واردات اولین محموله واکسن کرونا از سوی بخش خصوصی فراهم شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ناصر ریاحی در برنامه زنده اینستاگرامی که از صفحه اتاق بازرگانی تهران پخش شد، اعلام کرد: بخش خصوصی برای خرید واکسن کرونا باید مذاکرات خود را با شرکت‌های خارجی عمده فروش واکسن شروع می‌کرد که با توجه به سرمایه گذاری در طرح‌های ساخت واکسن، تعدادی دوز در اختیار دارند و آن‌ها را عرضه می‌کنند.

به گفته وی، در حال حاضر تقاضای جهانی برای خرید این واکسن‌ها بسیار زیاد است و وقتی اطلاعات مربوط به واکسن دریافت می‌شود، ظرف چند روز باید قرارداد نهایی شده یا توافق قطعی شود؛ در غیر این صورت تضمینی برای باقی ماندن ظرفیت اعلامی وجود ندارد.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره نحوه ورود نخستین دوز‌ها از واکسن بخش خصوصی به کشور نیز توضیح داد: در حال حاضر فرایند اجرایی کار آغاز شده و امیدواریم با تامین ارز و طی شدن مراحل باقی مانده، نخستین واکسن‌ها که احتمالا یک محموله ۱۰۰ هزار دوزی خواهد بود در هفته نخست خرداد به کشور وارد شود.

ریاحی ادامه داد: دلیل اینکه محموله ۱۰۰ هزار دوزی برای گام نخست انتخاب شده این است که فرایند واردات، تضمین کیفیت و صحت واکسن، نحوه حمل و نقل و سایر فرایند‌های اجرایی به طور دقیق رصد شود و پس از آن اقدامات لازم برای واردات دوز‌های باقی مانده در دستور کار قرار گیرد.

وی درباره نوع واکسن‌های خریداری شده از سوی بخش خصوصی نیز تشریح کرد: ما در حال حاضر بر روی دو نوع واکسن کار می‌کنیم. نخست واکسن آسترازنیکا که تولید هندوستان است و دیگر واکسن اسپوتنیک وی کشور روسیه. ترجیح ما این است که واکسن آسترازنیکا به کشور وارد شود، زیرا از سویی دمای نگهداری آن یخچالی است، اما واکسن اسپوتنیک وی نیاز به دمای منفی ۲۰ درجه دارد و همچنین قیمت پایین‌تر واکسن آسترازنیکا در قیاس با واکسن روسی.

عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: براورد‌ها نشان می‌دهد که قیمت واکسن آسترازنیکا حدودا پنج تا شش دلار خواهد بود، اما واکسن اسپوتنیک وی حدودا ۱۱ تا ۱۲ دلار قیمت دارد؛ از این رو واکسن هندی حدودا ۵۰ درصد ارزان‌تر است. البته ما از تمام ظرفیت خود برای واردات واکسن استفاده می‌کنیم و فعلا قیمت ریالی این واکسن‌ها را اعلام نمی‌کنیم تا گمانه زنی و حاشیه جدیدی ایجاد نشود.

ریاحی درباره نحوه توزیع و تلقیح این واکسن‌ها نیز گفت: ما امیدواریم وزارت بهداشت فرایند توزیع و تلقیح را بر عهده گیرد و با اولویت دادن به کارگران فعال در خطوط تولید، این واکسن‌ها تزریق شود. تا کنون تعداد زیادی از شرکت‌های تولیدی آمادگی خود برای دریافت این واکسن را اعلام کرده‌اند که شرط ابتدایی، قرار داشتن نام افراد دریافت کننده واکسن در فهرست بیمه و حقوق این واحدهاست.

چند هفته قبل رییس اتاق بازرگانی تهران از نهایی شدن قرارداد خرید شش میلیون دوز واکسن از سوی بخش خصوصی برای واحد‌های تولید خبر داد.

با مجوز دولت، شرکت‌های بخش خصوصی فعال در حوزه دارو، مجوز واردات واکسن را خواهند داشت، اما با توجه به بهای تمام شده این واکسن‌ها، باید دید که نحوه تزریق آن‌ها به چه شکل خواهد بود. بخش خصوصی پیشنهاد داده که کارفرمایان و مدیران واحد‌های تولیدی هزینه تزریق این واکسن‌ها به نیرو‌های خود را پرداخت کنند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->