برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می‌شود درویش مخالف بازگشت آل‌کثیر عبدالله آوجی، گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«کونته» امپراتوری یووه را ویران کرد| اینترمیلان قهرمان ناب سری آ

  • کد خبر: ۶۶۰۰۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷
«کونته» امپراتوری یووه را ویران کرد| اینترمیلان قهرمان ناب سری آ
با تساوی آتالانتا در برابر ساسولو، اینتر میلان ۴ هفته زودتر قهرمان شد و حالا آنتونیو کونته دوباره از زیر خاک بیرون آمده و مشت‌هایش را برای منتقدانش گره کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ عصر دیروز ۲ تیم آتالانتا و ساسولو در رقابت‌های سری‌آ به‌مصاف یکدیگر رفتند و درنهایت شاگردان جامپیرو گاسپرینی در این دیدار مقابل ساسولو با تساوی ۱-۱ متوقف شدند. این نتیجه به‌منزله مسجل‌شدن قهرمانی اینتر برای اولین‌بار بعد از ۱۱ سال و فتح اسکودتو به دست شاگردان آنتونیو کونته بود.
 
در این دیدار پربرخورد گولینی از ترکیب آتالانتا در دقیقه‌۲۲ و مارلون از ساسولو در دقیقه‌۷۵ اخراج شدند و درنهایت این دومنیکو براردی، وینگر ایتالیایی ساسولو بود که در نیمه دوم موفق به جبران گل گوسنس شد و این دیدار با تساوی ۱-۱ به اتمام رسید. البته در دقایق پایانی لوییس موریل از آتالانتا یک ضربه پنالتی را نیز از دست داد تا اینتر برای نوزدهمین‌بار قهرمانی سری‌آ را جشن بگیرد. حالا پس از ۳۲۸۳ روز، سلطنت یوونتوس در فوتبال ایتالیا پایان یافته و اینتر عنوان قهرمانی را از آنِ خود کرده است. جالب اینجاست که یوونتوس نیز یک دهه قبل با آنتونیو کونته طلسم ناکامی‌های خود را شکسته بود و حالا این سرمربی پرافتخار روی نیمکت رقیب دیرینه موفق به کسب این دستاورد بزرگ شده است.


شروع و پایان یووه با کونته

کونته که خودش طرف‌دار قدیمی یوونتوس است و معمار موفقیت نُه‌ساله یوونتوس نیز خود او بوده، حالا فصل جدیدی را در فوتبال ایتالیا این‌بار با دشمن یووه، یعنی اینتر رقم زده است. گل‌های اریکسن و اشرف حکیمی، اینتر را به امتیاز‌۸۲ رساند. روند عالی تیم کونته در نیم‌فصل دوم ادامه پیدا کرد؛ دوره‌ای که در آن ۱۳ برد و ۲ تساوی به دست آوردند و با این آمار درخشان، رؤیای قهرمانی را به واقعیت تبدیل کردند. اینتر در‌حالی در فاصله ۴ هفته مانده به پایان مسابقات به امتیاز‌۸۲ رسیده که فصل گذشته در آخر فصل این مقدار امتیاز را جمع کرده بود.
 
آن‌ها در فصل ۲۰-۲۰۱۹ با این مقدار امتیاز به رتبه دوم رسیدند؛ یک‌امتیاز کمتر از یوونتوس قهرمان. برای نشان‌دادن عملکرد فوق‌العاده اینتر در این فصل باید به یک آمار دیگر نیز اشاره کرد: آن‌ها در بازی مقابل کروتونه به چهاردهمین کلین‌شیت خود مقابل کروتونه رسیدند. در ورزشگاه اتزیو سیدا، اینتر دوباره همان کاری را کرد که اخیرا به آن عادت کرده است، زدن به تیر دروازه! آن‌ها ۲ بار توسط لوکاکو و لائوتارو توپ را به تیر دروازه حریف زدند. تیم کونته در ۷ بازی اخیر خود ۱۰‌بار ضرباتش با تیر دروازه برخورد کرده است که از‌این‌نظر دست‌کم ۶ ضربه بیشتر از همه تیم‌های دیگر فوتبال ایتالیا در این مقطع ضربه زده است.
 
البته در کل فصل تا اینجا میلان و ورونا هر کدام با ۲۰ ضربه به تیر دروازه، بدشانس‌ترین تیم‌ها به حساب می‌آیند و بعد از آن‌ها اینتر است که ۱۸ بار ضرباتش به تیر دروازه برخورد کرده است. اشرف حکیمی در این بازی هفتمین گل خود را برای اینتر به ثمر رساند. او ۶ بار هم پاس گل داده است و از‌این‌نظر با ۱۳ بار مشارکت در گل، فقط رابین‌گوسنس، هافبک آتالانتا، را بالاتر از خود می‌بیند. این مدافع مراکشی یکی از خرید‌های مؤثر کونته برای اینتر بود. کونته، با آوردن بازیکنانی مثل لوکاکو، اریکسن، اشلی‌یانگ، الکسیس سانچز، اشرف حکیمی و‌... ابتدا انتقاد‌هایی را متحمل شد؛ اما کم‌کم ثابت کرد که تجربه همه این بازیکنان در کنار هدایت خوب مربی، می‌تواند عامل موفقیت تیم باشد.
 
آنتونیو که در چلسی هم قهرمانی در لیگ برتر انگلیس را تجربه کرد، اما خیلی زود به فوتبال ایتالیا برگشت، حالا بهترین مربی فوتبال این کشور و یکی از بهترین‌های فوتبال جهان به حساب می‌آید؛ مردی که موفقیت را با حضور خود تضمین می‌کند. او می‌گوید: زمانی که به یوونتوس رفتم، این تیم با رتبه هفتم کارش را تمام کرده بود و هیچ نگاه مثبتی هم وجود نداشت. اما در کنار آندره‌آ آنیلی، ما با هم کاری فوق‌العاده انجام دادیم. هرچند که بعد‌ها شرایط مان در تورین فرق کرد و دیدگاه‌های من باآنیلی و باشگاهی که دوستش داشتم متفاوت شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->