خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای شرق کشور (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع طوفان گرد و خاک خشم و عصبانیت یکی از دلایل تصادفات هولناک محدودیت ترمیم نمرات دوازدهمی‌ها برداشته شد | محاسبه سابقه تحصیلی از سال ۱۳۸۴ سرقت موتورسیکلت از رشتخوار تا مشهد | سندسازی موتور‌های دزدی در آغل گوسفندان تاکید مسئولان آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت‌های معلمان چالش دسترسی راحت به نان در خیابان‌های منتهی به حرم امام رضا علیه‌السلام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود راهکار‌های تغذیه‌ای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به یک بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: ۱۸۵ هزار نیروی جدید در سال جدید جذب خواهد شد | تعیین تکلیف ۳۰۰ هزار معلم در موضوع رتبه‌بندی اعمال محدودیت‌های ترافیکی در خراسان رضوی به مناسبت ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ وزیر آموزش و پرورش: مهم‌ترین نیاز مدارس برای تدریس هوش مصنوعی، تجهیزات است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دمای نوار شمالی کشور پرداخت بیش از ۶۰ درصد پاداش بازنشستگان فرهنگی خراسان رضوی | کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش آموزش و پرورش استان است فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران صادر شد + لینک سایت کشف ۱۱ سکه تاریخی دوره اشکانیان در خرم‌آباد مهار آتش در تالاب بیشه دالان بروجرد پس از ۴ ساعت مضرات و فواید شستشوی بینی با آب نمک آیا مصرف قرص آهن در بارداری باعث افزایش وزن جنین و دشوار شدن زایمان می‌شود؟ چربی خون را با این میوه کنترل کنید سی و هشتمین اجلاس سراسری روسای ادارات آموزش و پرورش کشور همزمان با کل کشور در مشهد آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف بالای نوشابه در ایران رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری:  معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را تا پایان مردادماه پرداخت کنید از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد!
سرخط خبرها

درباره حاشیه های جدایی بیل گیتس از همسرش

  • کد خبر: ۶۶۱۷۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
درباره حاشیه های جدایی بیل گیتس از همسرش
بیل گیتس و همسرش با درج یک توئیت مشترک از پایان زندگی مشترک ۲۷ ساله شان خبر دادند.
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ بیل گیتس به صدر خبر‌ها برگشته است، اما این مرتبه نه به دلیل یک پیشرفت جدید در زمینه فناوری یا اظهارنظر تازه درباره کرونا یا شرایط حاکم بر دنیا و واکسیناسیون آن، بلکه به یک دلیل کاملا شخصی که البته آن را از طریق توئیتر به گوش همگان رساند؛ او و همسرش قرار است از یکدیگر جدا شوند.
 
بیل گیتس و ملیندا گیتس هر دو به توئیتر آمدند و با چند خط توضیح، به صورت مشترک از تصمیم خود و چرایی آن گفتند؛ اینکه بعد از ۲۷ سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیده اند که به زندگی مشترک خود خاتمه بدهند؛ چون دیگر نمی‌توانند به رشد یکدیگر کمکی بکنند. آن‌ها در توضیحات خود از موسسه خیریه شان هم سخن به میان آوردند و اعلام کردند که بنیاد خیریه از این ماجرا جداست و همکاری آن‌ها در زمینه فعالیت‌های عام المنفعه ادامه خواهد داشت.


اون از جف، این از بیل

جدایی بیل و ملیندا حالا یکی از خبر‌های داغ این روزهاست؛ خبری که واکنش‌های زیاد و متفاوتی را در فضای مجازی نیز به دنبال داشته است؛ از شوخی‌هایی که با آن شده است تا اظهارنظر‌های جدی تر. ظاهرا بعد از شنیدن خبر جدایی یکی از مردان ثروتمند دنیا با یکی از زنان ثروتمند دنیا، این سوال در ذهن بسیاری از کاربران ایجاد شده است که تکلیف اموال و دارایی‌های این دو چه می‌شود. شخص دیگری هم از این داستان، چنین نتیجه‌ای گرفته است: «پس یعنی پول، حلال همه مشکلات نیست. با پول کلان هم می‌شه به جدایی فکر کرد.»
 
عده‌ای دیگر خبر این جدایی را در روز‌های درگیری با کرونا به همین موضوع ربط داده و با زبانی آمیخته به شوخی گفته اند: «ظاهرا ملیندا و بیل هم نتونستن بیشتر از این توی قرنطینه، همدیگه رو تحمل کنن.» یا: «بیل و ملیندا هم که باشین، زیاد نباید تو روزای قرنطینه به پروپای هم بپیچین.» در این میان کاربری هم نوشته است: «همین چند وقت پیش، جف بزوس هم از همسرش جدا شد. ظاهرا پدیده ایه که داره تو زندگی ثروتمندای دنیا رخ نشون می‌ده.» فرد دیگری هم به صحبت‌های این دو در توئیتر اشاره کرده و نوشته است: «ولی جدای از همه حرف وحدیث ها، با این موافقم که زندگی مشترک باید باعث رشد دو طرف بشه.»


مرد ریزتراشه‌ها

تا قبل از اعلام خبر جدایی این دو، اتفاقی که نام بیل گیتس را بر سر زبان‌ها می‌انداخت، اظهارنظرهایش درباره کرونا و واکسیناسیون بود. تقریبا از همان زمانی که این ویروس شروع به جولان دادن کرد و حتی قبل تر؛ زمانی که دنیا در بحبوحه موج‌های آغازین کرونا بود و یکی از سخنرانی‌های او در سال‌های گذشته دست به دست می‌شد که با یک مدل شبیه سازی شده از شکل ویروس کووید ۱۹، از یک همه گیری وحشتناک در دنیا خبر می‌داد. او در روز‌هایی هم که بسیاری از کشور‌ها مشغول دست وپنجه نرم کردن با این ویروس بودند، پیوسته از لزوم واکسیناسیون عمومی سخن می‌گفت و از عقب ماندن کشور‌های فقیر نسبت به کشور‌های ثروتمند در میزان دسترسی به واکسن، حسابی ابراز نگرانی می‌کرد.
 
کنار هم قرار دادن پیش بینی او در سال‌های گذشته، جدا شدن او از مایکروسافت و فضای فناوری اطلاعات و درعوض روی آوردن به مباحث بهداشتی و درمانی که در صدر آن ها، تلاش به منظور ساخت و تولید انبوه واکسن کرونا برای جهانیان بود، نتیجه اش شد حرف‌های عجیب وغریبی مثل این که او می‌خواهد در پوشش واکسن، برای کار گذاشتن ریزتراشه‌هایی در بدن انسان‌ها اقدام کند و از این طریق به مغز مردم نفوذ کند تا آن‌ها را تحت کنترل خود دربیاورد.


فرمول برای همگان؟ خیر

بیل گیتس همین چند روز پیش هم سخنانی درباره واکسیناسیون کرد که موجی از انتقاد‌ها را به دنبال داشت. او در مقابل این پرسش که آیا موافق هستید فرمول دستیابی به واکسن کرونا در اختیار کشور‌های دیگر هم قرار بگیرد، به سرعت و با بیان محکم گفت نه. دلیل آن را هم این گونه بیان کرد: «در دنیا کارخانه‌های بسیار زیادی برای تولید واکسن وجود دارد و تولید واکسن با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی برای مردم اهمیت بسیار فراوانی دارد.
 
موضوعی که در این حوزه، مانع به اشتراک گذاری فرمول می‌شود، مالکیت معنوی نیست. برای تولید واکسن‌ها ممکن است کارخانه‌هایی بدون تاییدیه نظارتی مشغول به کار شوند. لازم است بررسی‌های مربوط انجام شود و فرایند تولید با روشی بسیار دقیق، بررسی شود.» صحبت‌هایی که البته باعث نشد حرف‌های آقای ثروتمند، جنبه منطقی تری پیدا کند؛ به خصوص در روز‌هایی که این بیماری در بسیاری از کشور‌ها از کنترل خارج شده و وضعیت وخیمی را ایجاد کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->