توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نظرسنجی مردم ایران درباره زمان پایان کرونا + عکس

  • کد خبر: ۶۶۱۹۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
نظرسنجی مردم ایران درباره زمان پایان کرونا + عکس
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در یک نظرسنجی از شهروندان بالای ۱۸ سال کشور پرسیده است «فکر می‌کنید کرونا چه زمان تمام می‌شود و زندگی به حالت عادی برمی‌گردد؟»

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در یک نظرسنجی از شهروندان زمان پایان کرونا را بررسی کرده است.

از شهروندان بالای ۱۸ سال کشور پرسیده شده است «فکر می‌کنید کرونا چه زمان تمام می‌شود و زندگی به حالت عادی برمی‌گردد؟»

 ۱۳.۵ درصد از پاسخگویان به «آخر تابستان»، ۴.۶ درصد به «آخر پاییز» و ۱۰.۵ درصد به «آخر سال جاری» اشاره کردند. ۴۹.۷ درصد از شهروندان گفتند «بیش از یکسال» طول می‌کشد و ۳.۴ درصد گفتند «هیچ وقت» تمام نمی‌شود. ۴.۸ درصد به سایر اشاره کردند و ۱۱.۸ درصد گزینه «نمی‌دانم» را انتخاب کردند و ۱.۸ درصد به این سوال پاسخ ندادند.

 مرکز افکارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) نظرسنجي را با جامعه آماري افراد بالاي ۱۸ سال کل کشور و اندازه نمونه ۱۵۷۳ به شیوه مصاحبه تلفني در تاریخ ۲۸ فروردین تا ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ اجرا کرده است.

 

نظرسنجی مردم ایران درباره زمان پایان کرونا + عکس

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->