شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود! آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است مصر و اسرائیل برای بازشدن گره رفح رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: ما جدیت خود را برای بازگشت به برجام نشان داده‌ایم

  • کد خبر: ۶۶۳۱۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
وزیر خارجه آمریکا: ما جدیت خود را برای بازگشت به برجام نشان داده‌ایم
وزیر امورخارجه آمریکا مدعی شد که کشورش جدیت خود را برای بازگشت به برجام برمبنای "پایبندی در برابر پایبندی" نشان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در بخشی از گفت وگوی خود با رادیو ۴ بی.بی.سی که بخش هایی از آن منتشر شده است با اشاره به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مدعی شد که کشورش جدیت و هدف خود را برای بازگشت به توافق هسته ای بر مبنای "پایبندی در برابر پایبندی" نشان داده است.

 

وی افزود: اما ما هنوز نمی‌دانیم که آیا ایران هم آماده است تا تصمیمی مشابه بگیرد و رو به جلو حرکت کند، یا نه.

 

بلینکن در ادامه گفت: تیم مذاکره کننده آمریکایی قرار است در روزهای پیش رو به وین بازگردد و باید ببینیم که چه می شود.

 

وزیر امور خارجه آمریکا که برای شرکت در نشست گروه هفت به لندن پایتخت انگلیس سفر کرده است، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر لندن بخواهد در رابطه با بدهی خود به ایران پولی به این کشور بدهد، آیا واشنگتن مخالف خواهد بود؟ تاکید کرد که این تصمیم مربوط به بریتانیا است.

 

وی در بخش دیگری از صحبت های خود نسبت به افزایش غنی سازی اورانیوم در ایران ابراز نگرانی کرد و گفت: با توجه به این وضعیت مشخص نیست که اکنون زمان گریز هسته ای ایران به چند ماه کاهش خواهد یافت.

 

این درحالی است که وزیران امورخارجه هفت کشور صنعتی جهان (گروه ۷) در پایان اجلاس سه روزه خود در لندن یک بیانیه مشترک درباره موضوعات مورد بحث خود و نتایج آن منتشر و در آن از انجام مذاکرات میان طرف‌های توافق هسته ای و همچنین پیوستن آمریکا به این مذاکرات برای بازگشت به توافق استقبال کردند.

 

آنها در این بیانیه آورده‌اند که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بهترین راه برای اطمینان از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران است.

 

وزیران امورخارجه این کشورها همچنین با اعلام حمایت از مسئولیت آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظارت و راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران آورده اند که بازگشت و اجرای کامل برجام می تواند راه را برای پرداختن به مسائل منطقه‌ای و امنیتی هموار ‌کند.

 

مقامات آمریکایی در حالی اصرار دارند که در صورت بازگشت ایران به تعهداتش در برجام آنها نیز به این توافق بازمی گردند که جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند، آمریکا به عنوان طرفی که به صورت یک جانبه و غیرقانونی از توافق خارج شده و تعهداتش را زیر پا گذاشته است ابتدا باید به برجام بازگردد و تمام تحریم های وضع شده در دوران ریاست جمهوری ترامپ را به صورت یکجا لغو کند، سپس ایران با راستی آزمایی رفع تحریم ها به تعهدات هسته ای اش باز خواهد گشت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->