اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: ما جدیت خود را برای بازگشت به برجام نشان داده‌ایم

  • کد خبر: ۶۶۳۱۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
وزیر خارجه آمریکا: ما جدیت خود را برای بازگشت به برجام نشان داده‌ایم
وزیر امورخارجه آمریکا مدعی شد که کشورش جدیت خود را برای بازگشت به برجام برمبنای "پایبندی در برابر پایبندی" نشان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در بخشی از گفت وگوی خود با رادیو ۴ بی.بی.سی که بخش هایی از آن منتشر شده است با اشاره به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مدعی شد که کشورش جدیت و هدف خود را برای بازگشت به توافق هسته ای بر مبنای "پایبندی در برابر پایبندی" نشان داده است.

 

وی افزود: اما ما هنوز نمی‌دانیم که آیا ایران هم آماده است تا تصمیمی مشابه بگیرد و رو به جلو حرکت کند، یا نه.

 

بلینکن در ادامه گفت: تیم مذاکره کننده آمریکایی قرار است در روزهای پیش رو به وین بازگردد و باید ببینیم که چه می شود.

 

وزیر امور خارجه آمریکا که برای شرکت در نشست گروه هفت به لندن پایتخت انگلیس سفر کرده است، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر لندن بخواهد در رابطه با بدهی خود به ایران پولی به این کشور بدهد، آیا واشنگتن مخالف خواهد بود؟ تاکید کرد که این تصمیم مربوط به بریتانیا است.

 

وی در بخش دیگری از صحبت های خود نسبت به افزایش غنی سازی اورانیوم در ایران ابراز نگرانی کرد و گفت: با توجه به این وضعیت مشخص نیست که اکنون زمان گریز هسته ای ایران به چند ماه کاهش خواهد یافت.

 

این درحالی است که وزیران امورخارجه هفت کشور صنعتی جهان (گروه ۷) در پایان اجلاس سه روزه خود در لندن یک بیانیه مشترک درباره موضوعات مورد بحث خود و نتایج آن منتشر و در آن از انجام مذاکرات میان طرف‌های توافق هسته ای و همچنین پیوستن آمریکا به این مذاکرات برای بازگشت به توافق استقبال کردند.

 

آنها در این بیانیه آورده‌اند که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بهترین راه برای اطمینان از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران است.

 

وزیران امورخارجه این کشورها همچنین با اعلام حمایت از مسئولیت آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظارت و راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران آورده اند که بازگشت و اجرای کامل برجام می تواند راه را برای پرداختن به مسائل منطقه‌ای و امنیتی هموار ‌کند.

 

مقامات آمریکایی در حالی اصرار دارند که در صورت بازگشت ایران به تعهداتش در برجام آنها نیز به این توافق بازمی گردند که جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند، آمریکا به عنوان طرفی که به صورت یک جانبه و غیرقانونی از توافق خارج شده و تعهداتش را زیر پا گذاشته است ابتدا باید به برجام بازگردد و تمام تحریم های وضع شده در دوران ریاست جمهوری ترامپ را به صورت یکجا لغو کند، سپس ایران با راستی آزمایی رفع تحریم ها به تعهدات هسته ای اش باز خواهد گشت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->