شرایط برگزاری مجازی دروس دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی چهار عملیات انفجاری داعش در چهار استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر «ذرت» انرژی‌ بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن ۵ گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی تزریق شد  برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۱۲ استان طی امروز پارکینگ بیمارستان یا همراه سرای بیمار؟ | همراه سرای بیمارستان اکبر مشهد در حال ساخت پیگیری مجدانه مدیریت شهری درباره حادثه تصادف پاکبان مشهدی از مراجع قانونی تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده آقای قانون، هوای «محمد اقبالی»‌ها را داشته باش! سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع زندان، پایان قرار دزد و پلیس | پلیس مشهد برای سومین بار خودرو را به صاحبش بازگرداند مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک قنادی مشهد

  • کد خبر: ۶۶۶۱۹
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۳
کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک قنادی مشهد
کارشناس مسئول بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بازرسان معاونت نظارت وبازرسی یک مزرعه استخراج رمز ارز در یک واحد صنفی قنادی وشیرینی‌پزی در مشهد کشف کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، بخشعلی بیاتی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی رسیدگی به اخبار دریافتی و در قالب گشت مشترک کارشناسان بازرسی و نظارت سازمان صمت به همراه کارشناسان اداره اماکن مشهد و حراست توزیع برق مشهد و با هماهنگی قضایی با معاون محترم دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان در بازرسی از یک واحد قنادی واقع در شهر مشهد تعداد ۱۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) به ارزش تقریبی سه میلیارد ریال کشف و به سازمان اموال تملیکی منتقل و پرونده آن تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

وی افزود: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صمت خراسان رضوی در مرکز استان وشهرستان‌ها اطلاع رسانی کرده تا بازرسان در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->