دانش آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟ هشدار به بازنشستگان و بیمه‌شدگان | تأمین‌اجتماعی به هیچ وجه با بیمه‌شدگان و بازنشستگان تماس تلفنی ندارد ۵۰ هزار پروژه توسعه عدالت آموزشی به مرحله اجرا رسیده است | اجرای حدود ۲۰ پروژه در طرح شهیدان زنگ خطر آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر معاون رئیس جمهور: علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقامه دعوای حقوقی کردیم اجرای دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز | ۱۵۵ مجرم دستگیر شدند رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود دریاچه ارومیه قربانی توسعه بی‌توجه به ظرفیت‌های محیط زیستی
سرخط خبرها

جزئیات و چگونگی برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان | بخش‌هایی از کتاب با توجه به شرایط موجود حذف شده است

  • کد خبر: ۶۶۶۵۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳
جزئیات و چگونگی برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان | بخش‌هایی از کتاب با توجه به شرایط موجود حذف شده است
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش جزئیات و چگونگی برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش ، درباره ابهامات مطرح شده در چگونگی برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم بیان کرد: دستورالعمل حذفیات و بازم بندی سوالات برای آزمون‌های پایان سال، از طریق سایت سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برای دانش آموزان و معلمان قابل مشاهده است.

او در تشریح طراحی سوالات آزمون نهایی پایه نهم به طور استانی هم گفت که به عنوان مثال استان البرز برای دانش آموزان پایه نهم محصل در این استان، قزوین برای دانش آموزان استان خودش طرح سوال انجام می‌دهد و این روند برای تمام استان‌های کشور صدق می‌کند.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش افزود: همچنین ستاد امتحانات هر استان اختیار دارد تا در مناطقی که طی طول سال تحصیلی شرایط یکسان داشته باشند طراحی سوال استانی داشته باشد، اما اگر شرایط شهرستان‌های مختلف با هم تفاوت داشته باشند، این امکان وجود دارد تا با تفویض اختیار به شهرستان‌ها، سوالات در سطح شهرستانی طراحی شود.

برگزاری آزمون نهمی‌ها در ٢ نوبت صبح و عصر

ساکی درباره برگزاری آزمون پایه نهم در سطح مدرسه هم اظهار کرد: این کار بدین معناست که هر دانش‌آموز در مدرسه محل تحصیل خودش آزمون می‌دهد و نیاز نیست به حوزه امتحانی دیگری برود.

او ادامه داد: اگر مدرسه کم جمعیت باشد در همان چند کلاس مدرسه آزمون برگزار می‌شود، اما اگر مدرسه‌ای پرجمعیت باشد برای کاهش تجمع در حوزه امتحانی باید مدیر مدرسه طبق برنامه‌ریزی دانش آموزان را به گروه صبح و بعد از ظهر دسته بندی کند و در هر نوبت هم سوال متفاوت، اما هم‌سطح همدیگر به دانش‌آموزان داده شود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش تصریح کرد: در آموزش و پرورش شهر تهران همین رویکرد اتخاذ شده است و دانش آموزان در دو گروه دسته‌بندی می‌شوند تا در هر نوبتی تعداد دانش آموز کمتری در مدرسه حضور پیدا کنند.

افزایش ۶۵ درصدی تعداد حوزه‌های امتحانی

او درباره چگونگی برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم گفت: دانش آموزان این پایه حوزه بندی شدند و امسال برای افزایش فاصله اجتماعی و کاهش تجمع حدود ٣ هزار حوزه امتحانی یعنی حدود ۶۵ درصد به تعداد حوزه‌ها اضافه شده است تا ٢ متر فاصله صندلی‌ها از هم رعایت شود.

ساکی تصریح کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا هم بر سه موضوع تاکید دارد اول آنکه مسیر‌های تردد کوتاه باشد تا دانش‌آموزان نیاز نباشد مسیر طولانی را برای رسیدن به حوزه امتحانی طی کنند، دوم آنکه تجمعات تا حد امکان کاهش یابد و این موضوع چه در هنگام ورود و خروج دانش‌آموزان و چه در حوزه امتحانی رعایت شود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش افزود: سومین مورد مربوط به داشتن تهویه مناسب حوزه‌های امتحانی است که خوشبختانه با توجه به شرایط آب و هوایی امکان باز بودن درب و پنجره‌ها برای جابجایی هوای آزاد وجود دارد.

وضعیت قرمز؛ مبنای طراحی سوالات امتحانی

به گفته ساکی مبنای طراحی سوالات هم وضعیت قرمز است به این صورت که بخش‌هایی از کتاب با توجه به شرایط موجود حذف شده است و از این بخش‌های حذفی سوالی در امتحان طراحی نمی‌شود.

او با اشاره به اینکه سال گذشته هم تجربه برگزاری این آزمون‌ها را داشتیم و امسال با کیفیت بهتری نسبت به خرداد ٩٩ کار را پیش می‌بریم، تاکید کرد: در طراحی سوالات هم طراحان شرایط موجود و پیش رفتن آموزش از طریق بستر مجازی را مورد توجه قرار دادند و این موضوع لحاظ می‌شود، بنابراین جای نگرانی برای دانش‌آموزان وجود ندارد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش درباره زمان تعیین شده برای اعلام نتایج آزمون هم بیان کرد که ١-٢ هفته بعد از آخرین امتحان نتایج اعلام می‌شود و زمان رسیدگی به اعتراضات هم بعد از فرایند اعلام نتیجه مشخص شده است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->