رافینیا؛ موتور خلاق بارسلونا صادقی اولین جداشده پرسپولیس روی فاریا، جدیدترین گزینه پرسپولیس | رفیق فاب مورینیو در راه تهران غیبت‌های مشکوک اندونگ در تمرین استقلال ربیعی: پرسپولیس با من صحبتی نکرد انصاریان به عشق امام رضا (ع)، شماره ۸ می‌پوشید واعظ آشتیانی: فوتبال ایران توسط افرادی خاص گروگان گرفته شده است حمید بابازاده در آستانه بازگشت به استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید(۲۴ دی ۱۴۰۳)| تحقیر سریالی آنجلوتی! ویدئو گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط‌ ام‌باپه در سوپرکاپ اسپانیا (۲۳ دی ۱۴۰۳) جرارداد در آستانه اخراج از عربستان رئال مادرید در انتظار تصمیم دیویس پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال در جام حذفی انگلیس (۲۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین چالش‌های سه‌گانه توخل در تیم ملی انگلیس پخش زنده بازی رئال مادرید و بارسلونا با گزارش عادل فردوسی‌پور (۲۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین داور فینال سوپرجام اسپانیا مشخص شد (۲۳ دی ۱۴۰۳) | خوش‌یمن برای کهکشانی‌ها! رونمایی از زوج خط حمله استقلال در کیش| کوجو در کنار جوما ترکیب احتمالی رئال مادرید و بارسلونا در فینال سوپرجام اسپانیا (۲۳ دی ۱۴۰۳) فریادشیران با رضایت تاج، آزاد شد درباره کشتی‌گیر فقید، سیدعبدالله مجتبوی | به نیروی ایمان و عزم گِران
سرخط خبرها

راه‌اندازی زمین بسکتبال سیار ۳ به ۳ در مشهد

  • کد خبر: ۶۶۶۸۶
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
راه‌اندازی زمین بسکتبال سیار ۳ به ۳ در مشهد
ایده جذاب هیئت بسکتبال استان برای توسعه و ترویج این رشته در مشهد به مرحله اجرا درآمده و زمین بسکتبال سیار ۳ به ۳ راه‌اندازی شد.
مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ سال فنی بسکتبال ایران درحالی به پایان رسیده است که حالا آرام‌آرام با بهبود نسبی وضعیت اوج چهارم کرونا، هیئت‌های استانی در پی ازسرگیری فعالیت‌ها و حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه و برنامه‌ریزی مناسب برای سال پیش رو هستند. بسکتبال خراسان در سالی که گذشت با ۱۲ تیم در لیگ‌های برتر، دسته‌یک و دسته ۲ آقایان و بانوان سالی پرفروغ از حیث کمیت داشت، زیرا سال گذشته فقط ۴ تیم از خراسان در همه این لیگ‌ها حاضر بودند.
 
مجید، ولی ‎پور، رئیس هیئت بسکتبال خراسان‌رضوی، که نیمه دوم سال ۹۹ بر این مسند نشست، حالا بعد از گذشت نزدیک به ۹ ماه از سکان‌داری‌اش در هیئت بسکتبال، در اندیشه فصلی نو برای بسکتبال استان در سال پیش روست. ولی پور درباره برنامه‌های این هیئت برای ارتقای بسکتبال استان در امسال گفت: در گام اول باتوجه‌به شرایط، تفاهم‌نامه‌ای با آموزش‌وپرورش امضا کردیم تا بعد از برداشتن برخی محدودیت‌ها در امر استعدادیابی به ما کمک کنند. امروز آموزش‌وپرورش قد و وزن همه دانش‌آموزان کشور را دارد و ما دقیق می‌‎دانیم در فلان ناحیه آموزش‌وپرورش مشهد چند بچه با چه ویژگی‌های قامتی مناسب بسکتبال حضور دارند.
 
وی افزود: قرار است این استعداد‌ها به ما معرفی شوند و ما بعد از مشورت با خانواده‌هایشان آن‌ها را به‌سمت بسکتبال هدایت کنیم. رئیس هیئت بسکتبال درباره اینکه امر پرورش این استعداد‌ها را خود هیئت انجام خواهد داد یا به باشگاه‌ها واگذار می‌شود، اظهار کرد: این کار خیلی بزرگ و مقداری سخت است. صحبتی را با باشگاه فرش مشهد انجام دادیم و ان‌شاءا... به‌زودی تفاهم‌نامه‌ای را با این باشگاه منعقد می‌‎کنیم تا این استعداد‌ها برای پرورش به‌سوی این باشگاه هدایت شوند. اگر به هر دلیلی این تفاهم حاصل نشد، مسئولیت پرورش استعداد‌های ۷ ناحیه آموزش‌وپرورش مشهد را خودمان به‌عهده می‌گیریم و در شهرستان‌‎ها کار را به هیئت‌های شهرستان واگذار می‌کنیم.
 
مجید، ولی پور که خود از مربیان قدیمی بسکتبال مشهد است، درباره عملکرد تیم‌های بسکتبال مشهد در لیگ‌های مختلف و تحت‌تأثیر قرارگرفتن کیفیت کارشان به‌دلیل کمیت اذعان کرد: امسال کیفیت را فدای کمیت نمی‌کنیم. البته در لیگ برتر سعی می‌کنیم سهمیه‌ها را حفظ کنیم، اما در دسته‌های یک و ۲ آقایان و بانوان اگر تیم‌ها برنامه‌های مشخص و خوبی برای تقویت خود نداشته باشند، شاید آن‌ها را ادغام کنیم، چون نتایج ضعیف در شأن بسکتبال خراسان نیست.
 
وی در پاسخ به اینکه تکلیف رعد پدافند چه خواهد شد، تصریح کرد: من به مدیرکل هم گفتم اگر قرار است رعد پدافند امسال از مشهد در لیگ برتر بسکتبال تیم‌داری کند و ما به آن‌‎ها کمک کنیم، باید آن‌ها هم در قبالش اقداماتی انجام دهند. مهم‌ترین مسئله هم استفاده بیشتر از بازیکنان بومی در ترکیب این تیم است تا بسکتبال استان هم از این حضور منتفع شود.
 
ولی پور در تکمیل توضیحاتش درباره برنامه‌های پیش روی هیئت گفت: به‌دنبال فراهم‌کردن یک زمین سیار بسکتبال ۳ به ۳ هستیم تا این زمین را به نقاط مختلف شهر و استان ببریم و برای ترویج و علاقه‌مندکردن مردم به بسکتبال آن را پهن و مسابقات ۳ به ۳ را در آن برگزار کنیم. هزینه فراهم‌کردن این زمین که درواقع نوعی کف‌پوش است، حدود ۱۵۰ میلیون تومان است، اما ارزشش را دارد، زیرا امروزه بسکتبال ۳ به ۳ در دنیا برای تشویق مردم به این رشته بسیار مرسوم است و این یکی از اهداف اصلی ما در امسال است تا از این طریق مردم را به‌سوی این رشته ورزشی جذب کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->