نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس
سرخط خبرها

پرچم‌داری گچ در فوتبال خراسان

  • کد خبر: ۶۶۶۸۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
پرچم‌داری گچ در فوتبال خراسان
درباره حامیان اقتصادی ورزش که روزگاری در تاریخ این شهر جایی داشتند در این یادداشت می‌توانید بخوانید.
به گزارش شهرآرانیوز، درباره حامیان اقتصادی ورزش که روزگاری در تاریخ این شهر جایی داشتند در این یادداشت می‌توانید بخوانید. در این قسمت سعی شده به گچ خراسان و فعالیت این شرکت در ورزش خراسان نگاهی داشته باشیم:
 
سال‌های حضور: ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸
رشته: فوتبال
نام حامی اقتصادی: گچ خراسان
علت رفتن از ورزش: بی‌مهری‌ها و پشت‌پرده‌ها
مهم‌ترین افتخار: صعود از لیگ دسته ۲ به لیگ دسته‌یک فوتبال کشور

در روز‌هایی که هواپیمای «هواپیمایی» در آسمان فوتبال مشهد اوج گرفته و صعود این تیم از لیگ دسته ۳ فوتبال کشور به لیگ دسته ۲ نقل محافل ورزشی شهر بود، یک‌باره اخبار ناامیدکننده‌ای از این باشگاه به گوش رسید که هواپیمایی برای تیم‌داری در سطح بالاتر با مشکلات مالی و بی‌رغبتی مسئولانش روبه‌روست.
 
این شد که دل‌سوزان همیشگی فوتبال خراسان دست‌به‌کار شدند تا برای موفقیت تیمشان چاره‌ای کنند و هواپیمایی به‌عنوان نماینده مشهد در لیگ دسته ۲ روی زمین نماند. سیدباقر اورعی، مالک بزرگ گچ خراسان، هم دست نیاز ورزش را رد نکرد و در کنار پسرانش و به‌ویژه دکتر کاظم اورعی ابتدا به‌عنوان اسپانسر زیر پروبال تیم روی‌زمین‌مانده هواپیمایی را گرفت، اما خیلی زود گچی‌ها که با اهداف عام‌المنفعه و به‌قول فوتبالی‌ها صادقانه پای کار ورزش آمده بودند، تصمیم گرفتند امتیاز هواپیمایی را بخرند و خودشان به‌طور مستقیم تیم‌داری کنند. حتی از پشت در‌های باشگاه تازه‌تأسیس مشهدی «گچ خراسان» خبر می‌رسید که جلسات جدی برای تیم‌داری قدرتمند گچ در رشته‌های کشتی و بسکتبال هم برگزار می‌شود.
 
گچ خراسان خیلی زود با ستاره‌های پابه‌سن‌گذاشته، اما هنوز عیاردارش از سعید جوشش و سعید صیامی گرفته تا سیدحسین حسینی و باقر کبیری توانست در لیگ دسته ۲ آقایی و به لیگ دسته‌یک صعود کند. آن روز‌ها فوتبال ایران لیگ برتر نداشت و لیگ دسته‌یک حکم همان لیگ برتر امروز را داشت. بااین‌همه، قوانین عجیب‌وغریب فدراسیون داریوش مصطفوی و پشت‌پرده شعار‌های بیگاه برخی هواداران در تختی علیه اورعی، مالک پیش‌تر محبوب گچ، سبب شد تا تمایل و خواسته مدیران برای ادامه مسیر کم شود.
 
همان سال پیامی‌ها که نتوانسته بودند لیگ‌یکی شوند، با مدیران گچ مذاکره کردند تا تیم پیام گچ تشکیل شود؛ اتفاقی که فرجام خوشایندی نداشت و سال بعد هم قوانین من‌درآوردی فدراسیون مصطفوی، مانع لیگ‌یکی‌شدن این تیم شد تا مدیران گچ عطای این کار را به لقایش ببخشند. گچ مشهد سال بعد امتیازش را به باشگاه مقاومت واگذار کرد و تیم پیام مقاومت در لیگ کشوری حاضر شد. این پایانی بود بر حضور کوتاه‌مدت، اما مؤثر مؤسسه گچ خراسان در فوتبال این شهر که با بی‌مهری برخی‌ها، فرجامی بد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->