قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاهش هزینه زمین یکی از راهکار‌های خانه‌دار شدن مردم

  • کد خبر: ۶۶۷۲۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
کاهش هزینه زمین یکی از راهکار‌های خانه‌دار شدن مردم
برخی از کارشناسان معتقدند باید قیمت زمین از قیمت ساخت مسکن جدا شود و یا عده‌ای دیگر معتقدند دولت و سازمان‌های دولتی و نهاد‌های عمومی که زمین دراختیار دارند باید اراضی خود را برای ساخت مسکن در اختیار قرار دهند
به گزارش شهرآرانیوز، حسن سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران با بیان این مطلب اظهار داشت: در قانون اساسی درباره تأمین مسکن آمده است که «دولت‌ها باید برای کسانی که نیازمندتر هستند نظیر کارگران و روستانشینان، زمینه اجرای داشتن مسکن مناسب را فراهم کنند»؛ در واقع طبق قانون اساسی دولت در امر مسکن، زمینه‌ساز است، این زمینه‌سازی، به فراهم آوردن شرایطی که افرادی که می‌خواهند مسکن داشته باشند برمی‌گردد تا این افراد راحت‌تر صاحب مسکن شوند.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران اضافه کرد: البته افرادی که بخواهند صاحب مسکن شوند در ابتدا باید درآمد داشته باشند تا بتوانند هزینه مسکن خود را بپردازند، بنابراین هر اقدامی که برای اشتغال و افزایش درآمد‌های شاغلان انجام شود، قاعدتاً در راستای افزایش امکان مسکن‌دار شدن آن‌ها هم خواهد بود.

تسهیلات بدون ربا» گامی مهم برای خانه‌دار شدن مردم

وی ادامه داد: مسئله بعدی، تسهیلاتی است که باید نظام پولی در اختیار متقاضیان مسکن قرار دهد که این تسهیلات براساس «اقتصاد بدون ربا» می‌تواند با قیمت ارزانی به دست متقاضی ساخت مسکن برسد، هزینه وام بانکی در حال حاضر برای مردم بسیار زیاد است در حالی که ما مطابق قانون بانکداری بدون ربا، که باید در حال حاضر اجرا شود، باید از ناحیه حذف ربا عمل کنیم تا افراد امکان بیشتری برای مسکن‌دار شدن پیدا کنند.

کاهش هزینه زمین یکی از راهکار‌های خانه‌دار شدن مردم

سبحانی در پاسخ به این گفته که برخی از کارشناسان معتقدند باید قیمت زمین از قیمت ساخت مسکن جدا شود و یا عده‌ای دیگر معتقدند دولت و سازمان‌های دولتی و نهاد‌های عمومی که زمین دراختیار دارند باید اراضی خود را برای ساخت مسکن در اختیار قرار دهند؛ نظر شما در این باره چیست؟ گفت: کاهش هزینه زمین یکی دیگر از راهکار‌های خانه‌دار شدن مردم است، البته در شهر‌هایی که ممکن باشد، اما اگر افرادی بخواهند درون کلان‌شهر‌ها صاحب مسکن شوند، این پیشنهاد حذف قیمت زمین بسیار سخت و یا شاید غیرممکن خواهد بود.

رونق تولید در امکانات و نهاده‌های امر مسکن موجب کاهش قیمت مسکن می‌شود

استاد اقتصاد دانشگاه تهران اظهار کرد: البته راه‌اندازی فعالیت‌هایی که امکانات و نهاده‌های امر مسکن را تولید می‌کنند، یعنی آجر و سیمان و آهن تا کلید و پریز و هر چه در مسکن به کار گرفته می‌شود، در کاهش قیمت تمام شده مسکن مؤثر است، اگر در آن‌ها رونق ایجاد شود، هر چند که در اسم، مسکن نیست، اما درنهایت می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده مسکن منجر شود و به تدریج دست مردم را برای صاحبخانه شدن در میان‌مدت باز کند.

وی اظهار کرد: باز هم تأکید می‌کنم هیچ اتفاق بزرگی نمی‌تواند در کوتاه‌مدت حتی در اموری ساده‌تر از مسکن، با شرایطی که برای اقتصاد کشور امروز به وجود آورده شده است، رخ دهد و باید واقع‌بینانه به این موضوع نگریست.

منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->