همه چیز درباره عرضه اولیه «نان رضوی» در بورس فردا (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۶۷۶۴
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
پیش بینی بورس ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
بازار امروز تحت تاثیر تغییر دامنه نوسان روندی مثبت را طی کرد اما به عقیده کارشناسان این اتفاق مسکنی موقتی در بازار است و فقط در کوتاه مدت ما شاهد تعادل در بازار هستیم اما احتمال می‌رود دوباره صف‌های فروش سنگین‌تر شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، بازار امروز تحت تاثیر تغییر دامنه نوسان روندی مثبت را طی کرد، اما به عقیده کارشناسان این اتفاق مسکنی موقتی در بازار است و فقط در کوتاه مدت ما شاهد تعادل در بازار هستیم، اما احتمال می‌رود دوباره صف‌های فروش سنگین‌تر شوند.

نیما آزادی، کارشناس بازار سرمایه گفت: در ماه‌های گذشته عمده سهم‌ها اصلاح خوبی را تجربه کردند.   همچنین ریزش دلار و تثبیت آن در قیمت ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان و افزایش قیمت‌های کامودیتی‌ها در بازار‌های جهانی سیگنال‌های مثبتی را به بازار می‎‌دهند و بسیاری از نماد‌ها در همین قیمت‌ها ارزنده هستند. آزادی در این باره افزود: در حال حاضر مشکل نقدینگی در سهم‌هایی داریم که قفل بودند و اصلاحی نداشتند و انتظار می‌رود سازمان بورس تمهیداتی را درباره این نماد‌ها به خرج دهد.

این کارشناس بازار سرمایه درباره نرخ دلار و تاثیر آن بر بازار سرمایه گفت: دلار اگر در نرخ ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان تثبیت شود بازار خودش را با این قیمت‌ها وفق می‌دهد و در این صورت عمده سهم‌ها در همین قیمت دلار هم ارزنده هستند، اما اگر ریزش در نرخ دلار داشته باشیم و به محدوده ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان سقوط کند بازار مستعد ریزش می‌شود.
 
آزادی در بخش دیگری درباره پیش‌بینی بازار فردا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ گفت: به نظر می‌رسد اقبال بر روی گروه‌هایی است که به لحاظ جهانی رشد قیمتی داشتند و کالا محورند مثل صنایح فولادی، فلزی و پتروشیمی که با رشد این گروه‌ها دیگر سهم‌ها به دنبال آن‌ها روندی مثبت و متعادلی را پیش خواهند گرفت.
 
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->