میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی
سرخط خبرها

خیز چهارم کرونا تمام نشده | سفر، دورهمی و انتخابات عوامل خطر در ماه‌های آینده

  • کد خبر: ۶۷۲۳۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۸
خیز چهارم کرونا تمام نشده | سفر، دورهمی و انتخابات عوامل خطر در ماه‌های آینده
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور در برنامه نگاه یک به تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در ایران پرداخت.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی شنبه شب در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما به ارزیابی بیماری کرونا در کشور پرداخت.


معاون بهداشت وزارت بهداشت، در ابتدا با عنوان این مطلب که وضعیت کشور رو به بهبود است، گفت: بعد از درگیری با موج چهارم، روند نزولی شده و اکثر استان‌ها از وضعیت قرمز شده اند، اما کوچک‌ترین غفلت می‌تواند ما را دوباره گرفتار کند.


وی با اشاره به سه شهر سلماس، پارسیان و قلعه گنج که در شرایط قرمز هستند، افزود: در موج چهارم ما گرفتار ویروس انگلیسی بودیم، ولی به خوبی توانستیم بیماری را کنترل کنیم.


رئیسی با اعلام اینکه بیش از ۹۵ درصد کادر درمان واکسینه شده‌اند، گفت: واکسن باعث شد همکاران ما خیال راحت‌تر به جنگ ویروس بروند.


وی ادامه داد: قبل از سال جدید، پیش بینی موج چهارم را کرده بودیم و حدس می‌زدیم میزان ورودی بیمارستان‌ها خیلی بالا برود. از همین رو، عمل‌های غیر اورژانسی تعطیل شد و همچنین، راه اندازی درمان سرپایی را آغاز کردیم و توانستیم با بستری موقت، شرایط سخت را در موج چهارم کنترل کنیم.


سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: رعایت پروتکل‌ها در ماه مبارک رمضان فرصتی شد تا بتوانیم بیماری را به خوبی کنترل کنیم.


وی گفت: البته هنوز خیز چهارم کرونا تمام نشده و بازو‌های بلندی دارد و در اکثر استان‌ها از حدی که باید پایین بیاید، نیامده است.
 

رئیسی ادامه داد: چند موضوع را مد نظر داریم و چند عامل خطر را در پیش رو می‌بینیم. یکی از عوامل خطر، سفر است.


وی افزود: اگر سفر‌های تابستانی شروع شود، می‌تواند خطرناک باشد.


رئیسی گفت: با گرم شدن هوا در استان‌های جنوبی، استفاده از کولر‌ها می‌تواند در تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی خطرناک باشد.


وی افزود: موضوع دیگر انتخابات پیش رو است که می‌تواند عامل خطر باشد و نکته بعدی، ویروس جهش یافته است که باید خیلی مراقبت کنیم.


رئیسی گفت: روند نزولی در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر به کندی پیش می‌رود و بیشتر باید مراقبت کنند.


وی افزود: زدن واکسن ضمانت نمی‌کند که مبتلا نشویم و همچنان باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم.


معاون بهداشت وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که از ابتدای کرونا تاکنون بیش از ۸ میلیون جریمه صورت گرفته است، گفت: متأسفانه برخی افراد دوست دارند پروتکل‌ها را نقض کنند، به طوری که یک نفر بیش از ۵۰ بار جریمه شده، اما همچنان پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کند.


رئیسی تاکید کرد: بیش از ۵۱ هزار نفر نقض قرنطینه کرده‌اند.


وی در ارتباط با تأثیر طرح ترافیک در کنترل بیماری کرونا، افزود: طرح ترافیک در تهران بر اساس یک منطق وضع شده است و بررسی شده اثر خیلی زیادی ندارد.


رئیسی ادامه داد: ما باید ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی را افزایش دهیم.


وی افزود: در مورد ممنوعیت تردد شبانه باید بگویم که تصمیم گیری شد حتماً برخورد شدید با نقض کنندگان ممنوعیت تردد شبانه صورت بگیرد و جریمه‌ها با شدت اعمال شود.
 
 
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->