مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور قالیباف برای پیگیری ضرب و شتم یک خبرنگار

  • کد خبر: ۶۷۶۷۷
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
دستور قالیباف برای پیگیری ضرب و شتم یک خبرنگار
سخنگوی مجمع نمایندگان تهران گفت که وزیر بهداشت باید هرچه سریع‌تر به موضوع برخورد با یک خانم خبرنگار در هنگام تهیه گزارش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رسیدگی کرده و با متخلفان برخورد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی خضریان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: متاسفانه باخبر شدیم یکی از خبرنگاران به نام خانم فائزه مومنی در حال انجام وظیفه و گزارش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورد برخورد حراست این دانشگاه قرار گرفته است.

 

وی توضیح داد: این خانم در حال تهیه گزارش درباره‌ی نحوه واکسیناسیون و بررسی ادعای وزارت بهداشت بوده مبنی بر این‌که واکسیناسیون براساس جدول و کد اعلامی صورت می‌گیرد، هنگامی که این خبرنگار در حال خروج از دانشگاه بوده حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی احساس کرده اخبار و اطلاعاتی در گوشی او و یا به صورت ضبطی وجود دارد با این خبرنگار درگیر می‌شوند که نتیجه آن آسیب دیدگی و شکستگی انگشتان دست این خانم بوده که اکنون پیچ و مهره در دست این خانم بعد از عمل قرار گرفته است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متاسفم که از دیروز تاکنون و بعد از این اتفاق به صورت رسمی از جامعه خبری و رسانه‌ای کشور عذرخواهی نکرده است.

 

وی اضافه کرد: درخواست من از آقای نمکی وزیر بهداشت این است که به سرعت به این موضوع رسیدگی کنند اگر با متخلفان برخورد نشود و گزارش شفافی به کمیسیون بهداشت و مجلس داده نشود، حتما مجلس با این موضوع به طور جدی‌تر برخورد می‌شود.

 

محمد باقر قالیباف در پاسخ به این تذکر اظهار کرد: خبرنگاران عزیز با مشقت و سختی به دنبال تهیه گزارش و اطلاع رسانی به افکار عمومی هستند قطعا این برخورد پسندیده نیست.

 

قالیباف اضافه کرد: دو کمیسیون بهداشت و اصل ۹۰ پیگیر این موضوع باشند کمیسیون اصل ۹۰ هم اگر شکایتی آمد آن را مورد بررسی قرار دهد.

 

روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر این‌که خبرنگار روزنامه «صبح نو» که برای پوشش خبری درباره واکسیناسیون به مجموعه ساعی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رفته، مورد برخورد مامور حراست قرار گرفته و به دلیل جراحات وارده به بیمارستان مراجعه کرده و دست او تحت عمل جراحی قرار گرفت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->