معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باراک اوباما وجود بشقاب پرنده‌های ناشناس را تایید کرد

  • کد خبر: ۶۷۷۲۸
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
باراک اوباما وجود بشقاب پرنده‌های ناشناس را تایید کرد
رئیس جمهور پیشین ایالات‌متحده، باراک اوباما در مورد اشیاء پرنده ناشناس گفت: «تصاویر و سوابقی از اشیاء در آسمان وجود دارد که ما دقیقا نمی‌دانیم آنها چه اشیایی هستند. ما نمی‌توانیم نحوه حرکت آنها و مسیرشان را توضیح دهیم. آنها الگویی دارند که به راحتی قابل توضیح نیست بنابراین من فکر می‌کنم که مردم بیش از اینکه در مورد چیستی آنها تحقیق کنند این موارد را جدی می‌گیرند.»

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور پیشین ایالات‌متحده، باراک اوباما در مورد اشیاء پرنده ناشناس گفت: «تصاویر و سوابقی از اشیاء در آسمان وجود دارد و ما دقیقا از ماهیت این اشیاء اطلاعاتی نداریم.»

 

اخیرا چندین فیلم را که نشان می‌دهد، پدیده هوایی ناشناس واقعی توسط ارتش ایالات‌متحده ضبط شده است را تایید کرده است.

 

اوباما با صحبت در مورد فیلم‌های ضبط شده توسط ارتش ایالات‌متحده که صحنه‌های مرموز را در معرض دید عموم قرار داده است، گفت‌وگوی خود را آغاز کرد.

 

جیمز کوردن، مجری برنامه آخر آخر شب (Late Late Show) از اوباما در مورد نظریه وجود بیگانگان سوال کرد.

 

اوباما قبل از پاسخ به سوال با شوخی گفت: «وقتی صحبت از بیگانگان می‌شود، من فقط نمی‌توانم در مورد بیگانگان روی آنتن صحبت کنم.»

 

وی ادامه داد: «اما تصاویر و سوابقی از اشیاء در آسمان وجود دارد که ما دقیقا نمی‌دانیم آنها چه اشیایی هستند. ما نمی‌توانیم نحوه حرکت آنها و مسیرشان را توضیح دهیم. آنها الگویی دارند که به راحتی قابل توضیح نیست بنابراین من فکر می‌کنم که مردم بیش از اینکه در مورد چیستی آنها تحقیق کنند این موارد را جدی می‌گیرند.»

 

وی افزود: اما امروز در این مورد چیزی ندارم که به شما گزارش دهم. ویدئویی که این هفته منتشر شد، یک جسم کروی شکل در سواحل سن دیگو را در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که قبل از ناپدید شدن در اقیانوس به مدت چند دقیقه بالای آب پرواز می‌کند.

 

گزارش ۶۰ دقیقه که این هفته پخش شد شامل مصاحبه با چند خلبان سابق نیروی دریایی ارتش بود که برخوردهای خود با پدیده‌های هوایی ناشناخته (UAP) را شرح دادند.

 

انتظار می‌رود دولت ایالات‌متحده در ماه ژوئن گزارشی از مشاهدات بشقاب پرنده‌ها را به کنگره ارائه دهد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->