«جاستین بیبر»، ستاره موسیقی، حال خوشی ندارد گریم متفاوت بهرام افشاری در نمایش «سی‌صد» در تورنتو + عکس فیلم سینمایی «لابیرنت» در مسیر تولید واکنش‌های تند سینماگران به تهدید تعرفه ۱۰۰ درصدی ترامپ برای فیلم‌های خارجی جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فلاهرتینا در دستان مستند «برافتو» در بازنویسی و بازآفرینی قصه‌های مولوی برای کودکان و نوجوانان، چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟ «لبنیاتی مش بایرام» روی آنتن نسیم + زمان پخش «این جمعیت قابل کنترل» در راه نمایش خانگی «سلاح ایرانی»، داستان توانمندی ایران در ساخت سلاح، روی آنتن تلویزیون می‌رود+ زمان پخش درخشش «زمستان بود» در جشنواره شیکاگو «مریل استریپ» در هفته مد میلان مهلت ارسال آثار در ۲ بخش جشنواره تئاتر کودک تمدید شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ دوبله سریال «دکل» توسط ۲۵ گوینده مطرح پایان فیلمبرداری فصل ششم سریال «اسب‌های آرام» دست‌پُر «هولاین در ایران» از یک جشنواره اسپانیایی‌
سرخط خبرها

حذف گوهر خیراندیش از سریال «زیرخاکی»

  • کد خبر: ۶۸۴۷۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶
حذف گوهر خیراندیش از سریال «زیرخاکی»
گوهر خیراندیش در فصل دوم این سریال حضور ندارد و کار او با این سریال و حتی شاید تمام سریال‌های تلویزیون تمام‌شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حاشیه پیش از شروع پخش فصل اول زیر خاکی به سراغ آن آمد. عکس‌ها و ویدئوهایی از گوهر خیراندیش، بازیگر نقش «توران خانم»، پیش از آغاز فصل اول سریال، در مهمانی عروسی دخترش در آمریکا منتشر شد که به شایعه جلوگیری از پخش سریال دامن زد. در آن مقطع، جلیل سامان به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: «من فکر می‌کنم این اخلاق غیرحرفه‌ای است. من فقط از منظر اخلاق حرفه‌ای نگاه می‌کنم. اخلاق حرفه‌ای ایجاب می‌کند وقتی آدم به کاری متعهد است و با یک‌سری افراد چند ماهی زندگی کرده و نان و نمک همدیگر را خوردند، باید مراقب رفتارش باشد و کاری نکند که برای آن اثر و همکارانش اتفاق بدی بیفتد. واقعیت این است که من خیلی دلخور هستم. اگر به واسطه حاشیه خانم خیراندیش قرار باشد کار به حاشیه برود و ممیزی بیشتری اعمال گردد، من ایشان را مقصر می‌دانم. امیدوارم ایشان یک جوری خودش را تبرئه کند و از آن ماجرا فاصله بگیرد. فکر می‌کنم ایشان از نظر حرفه‌ای بد کردند و ما را در شرایطی قرار دادند که صحبت این شود که آیا سریال ما پخش می‌شود یا نمی‌شود.»

بعد هم بهرنگ ملک‌محمدی، مدیر گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم، درباره این موضوع گفت: «متاسفیم که با رفتار خارج از قاعده و عرف یک بازیگر، سریال زیرخاکی دچار حاشیه شد.

گروه سازنده زحمت زیادی برای ساخت این مجموعه متحمل شدند که نباید با رفتار غیرحرفه‌ای و غیرمعمول یک بازیگر آن را نادیده گرفت.» در نهایت، این موضوع نتوانست جلوی پخش سریال را بگیرد و زیر خاکی به روی آنتن رفت.

گوهر خیراندیش در فصل دوم این سریال حضور ندارد و حالا چه از نظر دراماتیک و چه از نظر مقررات سازمان صداوسیما، کار او با این سریال و حتی شاید تمام سریال‌های تلویزیون تمام‌شده است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->