اتاق هنر در مراکز توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی راه اندازی خواهد شد کدام بازنشستگان می‌توانند برای وام تامین اجتماعی ثبت نام کنند؟ + جزئیات تازه‌ترین وضعیت رنگ بندی شهر‌های کشور تا ۲۲ خرداد | ۱۳ شهر در وضع قرمز آیا مشهد دوباره خاموش می‌شود؟ | قطعی برق در راه خانه‌ها کودکی ۱۰ ساله به ۳ نفر جانی دوباره داد آغاز تزریق واکسن ایرانی کووایران برکت همزمان با دهه کرامت در مشهد فاصله بین تزریق دو دوز واکسن‌های کرونا چقدر است؟ دختر است و یک جهان عظمت! آخرین آمار کرونا در جهان ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ چند روش خانگی برای از بین بردن سوسک در خانه درباره چالش جدیدی که می‌تواند جان افراد را بگیرد | به صرف یک اسکوپ مرگ! آن درخت از تنهایی و دلتنگی می‌میرد طرز پخت کیک یخچالی باور کنیم؛ هنوز هم دیر نیست درباره تفاوت‌های جنسیتی ساختگی بین فرزندان و اثر گذاری بر نقش‌پذیری آن‌ها در آینده نخستین صحبت‌های قاضی جعلی: رسما عذرخواهی می‌کنم زلزله ۴.۳ ریشتری خراسان شمالی را لرزاند بی خطر بودن واکسن «رازی کوو پارس» تائید شد
خبر فوری

طرز تهیه کیک کوئیک میکس

  • کد خبر: ۶۸۷۴۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
طرز تهیه کیک کوئیک میکس
کوئیک میکس نوعی کیک است که دستور پخت خاصی ندارد و خیلی راحت هم آماده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کوئیک میکس نوعی کیک است که دستور پخت خاصی ندارد و خیلی راحت هم آماده می‌شود. تهیه آن حتی برای کسانی که اولین بار است می‌خواهند پخت کیک و شیرینی را تجربه کنند بسیار راحت است. گذشته از این، به مواد اولیه خاصی هم نیاز ندارد.

قیمت برای هر نفر:
۵۰۰ تومان
تعداد:
۸ نفر
زمان تهیه:
۵۰ دقیقه

تخم مرغ
۴ عدد
وانیل
کم
روغن
یک پیمانه
شکر
یک پیمانه + یک چهارم پیمانه
مخلوط گلاب و شیر
یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری
آرد
۲ پیمانه + یک سوم پیمانه

---تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن و مخلوط شیر و گلاب را با هم مخلوط و باهم زن ۵ دقیقه هم بزنید.
 
کیک کوئیک میکس
---آرد و بیکینگ پودر را به مواد قبلی اضافه و آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید.
 
کیک کوئیک میکس
---کف قالب را چرب و مواد کیک را درون آن بریزید. سپس قالب را داخل فری که از قبل گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٠ دقیقه بپزید.
 
کیک کوئیک میکس

نکته‌ها
**بعضی‌ها همه مواد کیک را باهم مخلوط می‌کنند، سپس آن را داخل قالب می‌ریزند. در این حالت، فقط میزان پف کیک کمی کمتر خواهد شد.

*بعد از ٣٠ دقیقه از آغاز زمان پخت، خلالی را داخل کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال نچسبد، یعنی کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
پیشخوان شهرآرا
نظرسنجی
به چه کسی رای می دهید؟
سعید جلیلی
محسن رضایی
سید ابراهیم رئیسی
علیرضا زاکانی
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی
محسن مهرعلیزاده
عبدالناصر همتی
تصمیم دیگر
کیوسک
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}