جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بوریس جانسون داماد شد

  • کد خبر: ۶۸۹۶۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷
بوریس جانسون داماد شد
بوریس جانسون و کری سیموندز مخفیانه در کلیسای جامع وست‌مینستر ازدواج کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایندیپندنت در این باره نوشت، بنا بر گزارش‌ها، بوریس جانسون در مراسمی مخفیانه با شریک زندگی‌اش، کری سیموندز، در کلیسای جامع وست‌مینستر ازدواج کرده است.

 

به گزارش روزنامه سان، نخست‌وزیر بریتانیا و خانم سیموندز ۳۳ ساله روز شنبه ازدواج کردند. برای برگزاری این ازدواج از شش ماه پیش برنامه‌ریزی شده بود و فقط چند مقام کلیسا از تدارک آن خبر داشتند.

 

بر اساس گزارش روزنامه میل ساندی، حدود ۳۰ مهمان شامل دوستان صمیمی و اقوام به این مراسم دعوت شده بودند.

 

دفتر نخست‌وزیری بریتانیا به درخواست ایندیپندنت برای اظهارنظر در مورد این خبر پاسخ نداد و یکی از مقام‌ها در مصاحبه با خبرگزاری پی‌ای گفت: «گفته‌اند اکیدا هیچ اظهارنظری نکنم.»

 

آقای جانسون ۵۶ ساله و خانم سیموندز در اواخر سال ۲۰۱۹ نامزد شدند و پسرشان در آوریل ۲۰۲۰ در نخستین قرنطینه سراسری کرونا به دنیا آمد.

 

این سومین ازدواج نخست‌وزیر بریتانیاست که در سال ۲۰۲۰، طلاق از همسر دومش، مارینا ویلر، را نهایی کرد.

 

روز شنبه شاهدی عینی در مصاحبه با روزنامه سان گفت کلیسای جامع وست‌مینستر را برای برگزاری این ازدواج به روی عموم بسته بودند.

 

او گفت: «کلیسا به‌ مدت تقریبا نیم ساعت بسته بود و بعد همه بیرون آمدند. این‌جا اغلب مراسم ازدواج برگزار نمی‌شود و وقتی بیرون آمدند همگی توی یک ماشین چپیدند.»

 

در پی انتشار خبر این مراسم، آرلین فوستر، وزیر اول ایرلند شمالی، به این زوج تبریک گفت.

 

ترز کافی، وزیر کار و بازنشستگی بریتانیا، هم در توییتر نوشت: «ازدواج‌تان را تبریک می‌گویم BorisJohnson@ وcarriesymonds@.»

 

در حال حاضر، مراسم ازدواج در انگلستان مشمول محدودیت‌های کروناست و فقط تا ۳۰ مهمان می‌توانند در محیطی مصون از کرونا در آن شرکت کنند.

 

خبر این ازدواج درست چند روز پس از آن منتشر شد که گفتند این زوج برای اقوام و دوستان کارت دعوتی با تاریخ ۳۰ ژوییه ۲۰۲۲ فرستاده‌اند.

 

گزارش‌ها حاکی از آن بود که این زوج برای برگزاری «جشنی باشکوه» برای عروسی در سال آینده آماده می‌شوند اما دفتر نخست‌وزیری بریتانیا اوایل هفته جاری در پاسخ به خبرنگاران گفت در مورد «امور شخصی» اظهارنظر نمی‌کند.

 

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->